Έρχεται η νέα McLaren 570LT (Video)

17:49 7/6/2018 - Πηγή: NewsAuto

Στα “άκρα της λογικής” μας καλεί η McLaren με αυτό το νέο teaser βίντεο, το οποίο ουσιαστικά προλογίζει και την παρουσίαση της νέας 570LT που παρουσιάζεται διαφορετική, τουλάχιστον στην μοναδική φωτογραφία του πίσω μέρους του βρετανικού υπερ-αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η αλλαγή που μπορούμε να εντοπίσουμε είναι η “εξαφάνιση” των εξατμίσεων που ήταν τοποθετημένες στα άκρα του προφυλακτήρα στην 570S. Μάλλον σε αυτή την έκδοση οι απολήξεις θα έχουν μεταφερθεί στο κέντρο, είτε χαμηλά στον προφυλακτήρα,

είτε ψηλότερα, όπως στην 675LT. Παράλληλα η χρήση ανθρακονήματος στο πίσω μέρος εντυπωσιάζει με την έκταση της, όπως και ο ήχος του κινητήρα που ακούγεται δύο φορές στα 16 δευτερόλεπτα που διαρκεί το συγκερκιμένο ατμοσφαιρικό βίντεο.

Το σκληροπυρηνικό μοντέλο της σειράς Sports Series αναμένεται εδώ και καιρό και όπως όλα δείχουν πλέον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμη για να το δούμε ολόκληρο. Το “σκοτεινό” βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εταιρία δείχνει τις άγριες διαθέσεις της όσον αφορά την 570LT και κλείνει με το “απειλητικό” μήνυμα “To άκρο έρχεται”, με την McLaren να εννοεί προφανώς την απόδοση της νέας έκδοσης.

Πέρα από τις αλλαγές στον κινητήρα η νέα McLaren 570LT ανανμένεται να φέρει περισσότερες αλλαγες στην αεροδυναμική της με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της συμπεριφοράς της στις ειδικά στις υχηλές ταχύτητες. Ενώ αλλαγές περιμένουμε τόσο στα φρένα όσο και στην ανάρτηση.

H βρετανική εταιρία έχει αφιερώσει και συγκεκριμένο section στην ιστοσελίδα της, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα