Εντυπωσιάζει η Corvette της Hennessey

Η κορυφαία αμερικάνικη εταιρεία Hennessey Performance δημιουργεί μια μοναδική Corvette C7 Z06, προσφέροντάς της μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά και 850 άλογα ισχύος.

Η συγκεκριμένη Corvette δημιουργήθηκε κατά παραγγελία του γνωστού στις Η.Π.Α. παίκτη των Carolina Panthers (ομάδα Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου) Matt

Kalil, εξ ου και στο αμάξωμά της συνδυάζει ένα ειδικό γαλάζιο χρώμα με μαύρο σε διάφορα τμήματά του, ώστε να έχει τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό με αυτόν της ομάδας.

Περισσότερη δουλειά ωστόσο έχει γίνει κάτω από το αμάξωμα, εκεί όπου η Hennessey έχει τοποθετήσει το HPE850 πακέτο αναβάθμισης (1 από τα μόνο 100 που θα παραχθούν), για τον 6,2 λίτρων V8 κινητήρα της Corvette.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη ενός νέου in-house κομπρέσσορα, καινούργιων κυλινδροκεφαλών, βαλβίδων, εκκεντροφόρων και φίλτρων, νέων σωληνώσεων, καταλύτη, εξάτμισης και πολλά άλλα. Μετά από όλα τα παραπάνω η τελική ισχύς του αμερικάνικου V8 μοτέρ φθάνει τους 850 ίππων στις 6.300 σ.α.λ. και η ροπή αγγίζει τα 969 Nm στις 4.300 σ.α.λ., χαρίζοντας στην Corvette εκρηκτικές επιδόσεις.

Η Hennessey ανακοινώνει ότι για το 0-96 km/h, απαιτούνται πλέον μόνο 2,6 sec, ενώ στο «400άρι» ο χρόνος είναι 10,3 sec και η μέγιστη ταχύτητα που φθάνει η Corvette είναι 320 km/h.

Keywords
Τυχαία Θέματα