Εντυπωσιακή βελτιωμένη BMW M760Li με κατακίτρινο αμάξωμα

Για μια ακόμη φορά η BMW του Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια μοναδική της δημιουργία, με αυτή την M760Li να ξεχωρίζει με το κατακίτρινο αμάξωμά της και τις μοναδικές προσθήκες πολυτέλειας από την BMW Individual.

Η συγκεκριμένη λοιπόν M760Li είναι η μοναδική στο κόσμο που έχει βαφτεί στο ειδικό Austin Yellow χρώμα των BMW M3 και M4, συνδυάζοντάς το και με νέες 21 ιντσών

πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου της BMW Individual, σε ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο εσωτερικό, κρεμ δέρματα της ανώτερης δυνατής ποιότητας στο σαλόνι αυξάνουν το επίπεδο της πολυτέλειας, ενώ το ξύλο σε ταμπλό, εσωτερικό θυρών και πλάτες καθισμάτων τονίζει ακόμη περισσότερο τον πολυτελή χαρακτήρα της κορυφαίας BMW Σειρά 7.

Στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι, η εν λόγω BMW M760Li δεν διαφοροποιείται σε σχέση με την εργοστασιακή και έτσι διατηρεί κάτω από το καπό της τον V12 biturbo κινητήρα βενζίνης των 6.6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 610 ίππους ισχύος και 81,6 krm ροπής. Μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου όλη αυτή η δύναμη στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας εκρηκτικές επιδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα