Ένα Toyota έτοιμο για…πόλεμο
Τον επόμενο ιδιοκτήτη του ψάχνει ένα Toyota Tundra που έχει αναβαθμιστεί στο απόλυτο όχημα επιβίωσης όντας προετοιμασμένο για ακραίες καταστάσεις.
Σίγουρα ο άνθρωπος που αποφάσισε να δώσει στο μεγάλο pick-up της Toyota αυτή τη μορφή θα πρέπει να ήταν σίγουρος πως η ώρα της Αποκάλυψης πλησιάζει και θα έπρεπε να είναι έτοιμος για επιβίωση στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Το συγκεκριμένο Toyota Tundra αποτελεί ένα από τα αντικείμενα δημοπρασίας στις ΗΠΑ και έχει λίγο παραπάνω από 77.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Στην αρχική του μορφή ήταν εξοπλισμένο με το πακέτο Off-Road της TRD όμως στη συνέχεια απέκτησε πολλά ακόμα λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Η εξωτερική εμφάνιση δηλώνει με κάθε σαφήνεια το χαρακτήρα καθώς όλο το αυτοκίνητο έχει ντυθεί με ματ μαύρη επίστρωση σε κάθε χιλιοστό του περιλαμβάνοντας τόσο τις προεκτάσεις των θόλων, την εξάτμιση ARB Safari που έχει την απόληξη στην οροφή, τους κατασκευασμένους κατά παραγγελία ατσάλινους προφυλακτήρες, την σχάρα οροφής αλλά και το πανίσχυρο βίντσι που έχει τοποθετηθεί εμπρός.
Προκειμένου να μπορεί να περάσει και από τις πιο ανώμαλες επιφάνειες το αυτοκίνητο έχει προικιστεί με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Fox Racing, ενώ έχουν τοποθετηθεί αναβαθμισμένα ψαλίδια για μεγαλύτερη διαδρομή, έχουν ενισχυθεί όλοι οι σύνδεσμοι της ανάρτησης και έχει τοποθετηθεί πιο προηγμένο πίσω διαφορικό. Τέλος το αυτοκίνητο παρά σε τροχούς 20 ιντσών με καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά της Toyo. Από εκεί και πέρα στο εσωτερικό έχει γίνει μικροφωνική εγκατάσταση και έχει τοποθετηθεί διπλό σύστημα πυρόσβεσης καθώς και ειδικό πάνελ με όλους τους διακόπτες για τον έλεγχο των συστημάτων του αυτοκινήτου.
The post Ένα Toyota έτοιμο για…πόλεμο appeared first on NewsAuto.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Ένα Toyota έτοιμο για…πόλεμο
- Η Jaguar Land Rover εξελίσσει υδρογονοκίνητο SUV
- Νέες εκδόσεις για το Kia e-Niro
- Τρομακτική κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία (+vid)
- MotoGP: Στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati o Miller
- Ετοιμάζεται «άγρια» έκδοση του Ford Bronco
- Οι πρώτες δοκιμές της εντυπωσιακής Aston Martin AMB 001 (video)
- Οι Bugatti Divo και Chiron Pur Sport στην Πράσινη Κόλαση (video)
- H Scuderia Ferrari επέστρεψε στην πίστα (video)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Σε δημοπρασία το τελευταίο νικητήριο αυτοκίνητο ...
- Τα 18 τελευταία BMW i8 έφυγαν από το εργοστάσιο της Λειψίας
- Με 400 άλογα το επόμενο Ford Ranger Raptor
- Η Koenisegg ετοιμάζει ένα απόλυτο αυτοκίνητο για χρήση εντός πίστας
- All praise the κιτς gods [Video]
- Η Geely παρουσιάζει το επταθέσιο Hao Yue
- Τα ηλεκτρικά της Skoda δεν είναι «αθόρυβα»
- BMW M340i Touring vs Audi RS4 Avant σε κόντρες στην ευθεία
- Πόσα άλογα έφτασε το Audi A6 allroad η ΑΒΤ;
- Το Honda Civic Type R αποκτά Mugen αξεσουάρ