Ένα μοναδικό εσωτερικό για την Ferrari California T

21:06 1/8/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Ferrari California T ήταν το εισαγωγικό μοντέλο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας από το 2014 μέχρι την εμφάνιση της Portofino, το 2017. Ήταν βασικά μια California, αλλά με υπερσυμπιεστή, εξ ου και το T στο λογότυπο.

Η συγκεκριμένη λοιπόν μεταφέρθηκε στο Vilner Garage για το απαραίτητο makeover, το οποίο περιελάμβανε ένα νέο εσωτερικό, ένα σετ

τσάντες ταξιδιού και νέους εντυπωσιακούς τροχούς. Ο ιδιοκτήτης της California T διευκρίνισε ότι δεν ήθελε να αναστατώσει το συνολικό στυλ και τις σχεδιαστικές αρχές του σπορ αυτοκινήτου της Ferrari.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό, εκεί όπου το αυτοκίνητο έρχεται τώρα με ανάγλυφη ταπετσαρία σε όλη την καμπίνα, κόκκινο δέρμα, στοιχεία από ανθρακονήματα και ένα σπορ τιμόνι με επένδυση Alcantara, ίνες άνθρακα και κόκκινο δέρμα με λευκές ραφές.

«Όλα εδώ αφορούν το πάθος και τα συναισθήματα. Το κόκκινο ήταν απλώς η φυσική επιλογή – το λεπτό ακριβό δέρμα καλύπτει κάθε πάνελ, ενώ οι λευκές ραφές δημιουργούν ενδιαφέρουσα αντίθεση που συνθέτουν τα πάντα. Ήθελα να δημιουργήσω το αίσθημα των εσωρούχων μιας γυναίκας – για να ξυπνήσω τους άντρες και να κάνω τις γυναίκες να νιώθουν άνετα και σέξι εδώ μέσα», δήλωσε ο Atanas Vilner.

“Δεν αγγίξαμε το αρχικό χρώμα της Ferrari λόγω του αιτήματος του ιδιοκτήτη. Ήθελα πραγματικά να προσθέσω μερικές πικάντικες πινελιές σε ορατά σημεία εξωτερικά, οπότε συμφωνήσαμε να βάψουμε τις ακτίνες των ζαντών στο ίδιο κόκκινο χρώμα που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό”. Στα υπόλοιπα διακρίνουμε ταπετσαρία στην κεντρική κονσόλα, διχρωμία μαύρου κόκκινου στις ζώνες ασφαλείας αλλά και ένα σετ χειροποίητων τσαντών που ταιριάζουν με το ύφος της καμπίνας.

Διαβάστε επίσης:

Video: Στις Άλπεις με τη Ferrari California T

Ανάκληση για την Ferrari California T

Η Ferrari California T στις ειδικές του Μόντε Κάρλο (vid)

The post Ένα μοναδικό εσωτερικό για την Ferrari California T appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα