Ένα Tesla Model S παραδίδεται στις φλόγες στο Hollywood (video)

To Tesla Model S του σκηνοθέτη Michael Morris πήρε φωτιά χωρίς κάποιο προφανή λόγο την ώρα που κινούνταν στην διάσημη Santa Monica Boulevard.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η φωτιά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο μετά από κάποιο ατύχημα με ηλεκτρικό όχημα καθώς η υπερθέρμανση και η πιθανή πυρκαγιά λόγω χημικής αντίδρασης είναι ένα από τα προβλήματα που ακόμα υφίστανται στις μπαταρίες.

Αυτή τη φορά όμως η πυρκαγιά στο Tesla Model S

του σκηνοθέτη Michael Morris προέκυψε χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Ο Morris ειδοποιήθηκε από έναν μοτοσικλετιστή πως υπάρχει ένδειξη φωτιάς κάτω από το αυτοκίνητο και αμέσως έκανε στην άκρη και ειδοποίησε τις αρχές.

Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter η σύζυγος του σκηνοθέτη, και ηθοποιός Mary McCormack ανέφερε πως ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και πως η πυρκαγιά προέκυψε χωρίς κάποιο ατύχημα ή άλλο προφανή λόγο.

Σε δική της ανακοίνωση η Tesla ανέφερε πως πρόσφερε κάθε δυνατή βοήθεια στις αρχές και πως η ίδια ερευνά το περιστατικό. Πριν κάποια χρόνια η Tesla προχώρησε στην τοποθέτηση επιπλέον προστασίας στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή των μπαταριών από αντικείμενα στο δρόμο με πιθανό επακόλουθο την εκδήλωση πυρκαγιάς. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση ή για κάποια άλλη ηλεκτρική βλάβη που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα