Ένα Mercedes Sprinter για να γυρίσετε τον κόσμο

Το Mercedes-Benz Sprinter μετατράπηκε σε ένα τέλειο σπίτι επιβίωσης με τροχούς.

Εάν θέλετε να εξαφανίσετε από τους αδιάκριτους γείτονές σας ή θέλετε να απομονωθείτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Mercedes-Benz Sprinter που μετατράπηκε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι το ιδανικό όχημα για εσάς.

Ξεκίνησε ως ένα επαγγελματικό Sprinter

και κατέληξε ως ένα compact (για τις ΗΠΑ) Recreational Vehicle με το όνομα «Bruce Banner» (βασισμένο στο alter ego του ήρωα της  Marvel: The Incredible Hulk) και είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα για να επιβιώσετε στην έρημο. Διαθέτει υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρο εργασίας, μπάνιο και… γκαράζ (για ποδήλατα). Σύμφωνα με το site «Tourig» , το όχημα ψυχαγωγίας (RV) εκτός δρόμου βασίζεται σε ένα Mercedes-Benz Sprinter του 2016. Το ελαφρύ κλειστό φορτηγό ήταν αρχικά δικίνητο και μετατράπηκε σε τροχόσπιτο 4×4 με συμπαγής άξονες και τετρακίνηση τριών διαφορικών και ελαστικά για λασπωμένο έδαφος και συνθήκες εκτός δρόμου. Το όχημα χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι με τα δύο σκυλιά τους.

Εξωτερικά

Το όχημα είναι εξοπλισμένο με τεράστιους προφυλακτήρες, «εργάτη» εμπρός, LED φώτα πορείας και εργασίας, χώρο αποθήκευσης πίσω, σχάρα οροφής, πλευρικά σκαλοπάτια, Terrawagen snorkel με prefilter, γρύλο HiLift, θήκες αποθήκευσης οροφής και τέντες LineX σε όλο το αμάξωμα. Είναι υψωμένο επίσης κατά 8,5 ίντσες για να χωρέσουν οι τροχοί Black Rhino Armory και τα ελαστικά 37 × 13.50 Falken MT.

Εσωτερικό

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του φορτηγού έχει αλλάξει και μπορεί φιλοξενήσει ένα κρεβάτι για δύο και ντουλάπια αποθήκευσης στο πίσω μέρος. Κάτω από την πλατφόρμα του κρεβατιού βρίσκεται ένα μίνι γκαράζ για τα ηλεκτρικά ποδήλατα του ζευγαριού και τα φουσκωτά κανό, καθώς και κιτ πρώτων βοηθειών, κράνη, δεξαμενή καυσίμων 105 λίτρων και άλλο εξοπλισμό. Στο μεσαίο τμήμα της καμπίνας υπάρχει η μίνι τραπεζαρία με ηλεκτρική κουζίνα, νιπτήρα, ψυγείο, μπάνιο με ντουζιέρα και προσωπικές θήκες υγιεινής (σε κλειστή καμπίνα) και μικρό στρογγυλό τραπέζι. Για εξοικονόμηση χώρου, τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού μπορούν να περιστραφούν προς την τραπεζαρία.

Τεχνολογία

Το όχημα διαθέτει ενισχυτή σήματος (για το internet) και ραδιόφωνα (αναλογικό, ψηφιακό και διαδικτυακό) για να μένουν οι επιβαίνοντες συνδεδεμένοι ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Διαθέτει επίσης σύστημα πλοήγησης Garmin Overlander, σύστημα θέρμανσης και νερού, ανεμιστήρες ψύξης, εξωτερικά και εσωτερικά ηχεία και οθόνες αφής. Το site «Tourig» αναφέρει πως το RV έχει αναβαθμισμένο κινητήρα, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Fiat Ducato: Κατέκτησε το βραβείο Best Motorhome Base Vehicle 2020Ελλάδα: Χαμός με τα τροχόσπιτα…

The post Ένα Mercedes Sprinter για να γυρίσετε τον κόσμο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα