Ελλάδα: Έκανε “λιώμα” τη Ferrari του με πινακίδες ΔΟΚ …

Άδοξο τέλος φαίνεται πως είχε μία Ferrari 458 Italia, η οποία καρφώθηκε σε στηθαία ασφαλείας σε εθνική οδό της χώρας μας.

Αναλυτικότερα, σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το NewsAuto, παρατηρούμε το κόσμημα της εταιρείας από το Μαρανέλλο να είναι… παροπλισμένο στην άκρη του δρόμου έχοντας υποστεί σοβαρές ζημιές στο αριστερό μπροστινό φτερό του και σε μεγάλο τμήμα της μάσκας και του προφυλακτήρα.

Οι αιτίες που έκαναν τον οδηγό ν’ απωλέσει τον έλεγχο

της Ferrari 458 Italia παραμένουν άγνωστες προς το παρόν.

Καθοριστικό ρόλο ενδεχομένως να διαδραμάτισε η ολισθηρότητα του δρόμου από τη βροχή, μία εκ των βασικότερων αιτιών πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες.

Όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές εικόνες, το supercar «φορά» πινακίδες ΔΟΚ (δοκιμαστικές πινακίδες οχημάτων), οι οποίες αφορούν κυρίως σε εταιρείες πώλησης οχημάτων ώστε να επιτρέπεται η κυκλοφορία τους για test drive.

Όσον αφορά το… άτυχο μοντέλο, πρόκειται για μια 458 Italia με έτος κατασκευής το 2011. Τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα των 4,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 540 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ.

Περί επιδόσεων ο λόγος, το «θηρίο» της Ferrari επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,4 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα υπερβαίνει τα 325 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητο: Τρένο εκτροχιάστηκε και σώθηκε από ουρά αγάλματος φάλαινας

Ανίκανος οδηγός σμπαραλιάζει μία Ferrari 812 Superfast (+video)

Νοικιασμένο Audi R8 Spyder τρακάρει 13 σταθευμένα αυτοκίνητα (video)

The post Ελλάδα: Έκανε “λιώμα” τη Ferrari του με πινακίδες ΔΟΚ … appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα