Ειδική έκδοση Yellow Edition του Lexus LC στο Παρίσι

12:04 3/8/2018 - Πηγή: NewsAuto

Η Lexus που θα είναι μια από τις εταιρίες που θα δώσουν το παρών στην φετινή έκθεση στο Παρίσι, παρουσίασε την ειδική έκδοση Yellow Edition του Lexus LC που θα αποτελεί ένα από τα εκθέματά της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Πριν την φυσική του παρουσίαση στην έκθεση η Lexus προχώρησε σε μια διαδικτυακή αποκάλυψη της έκδοσης Yellow Edition που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Ευρωπαϊκή αγορά στα

τέλη του φθινοπώρου και θα προσφέρεται τόσο για το LC 500 όσο και για το LC 500h.

Πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελεί φυσικά η αποκλειστική κίτρινη Flare Yellow απόχρωση όπως και οι σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών. Επιπλέον η συγκεκριμένη έκδοση συνοδεύεται από αεροδυναμικές λεπτομέρειες όπως και πίσω ρυθμιζόμενη αεροτομή από ανθρακονήματα.

Το κίτρινο είναι κυρίαρχο και στις πλαϊνές επενδύσεις του πολυτελούς εσωτερικού. Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με λευκή Alcantara ενώ όλο το ταμπλό έχει επένδυση από δέρμα με λευκή αντίθεση στις ραφές. Φυσικά ο εξοπλισμός είναι παραπάνω από πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά καθίσματα με 10 διαφορετικές παραμέτρους ρύθμισης, σύστημα head-up display αλλά και ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα Mark Levinson Reference.

Τέλος σε μηχανολογικό επίπεδο οι εκδόσεις Yellow Edition είναι εξοπλισμένες με το πακέτο Sport+ που κορυφώνει το οδηγικό προφίλ και τις δυνατότητες του LC που σε αυτή τη μορφή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τετραδιεύθυνση και πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα