Έφηβος διαλύει μια Pagani Huayra Roadster

Ο υπερβολικός ενθουσιασμός ενός έφηβου youtuber έγινε η αιτία για ένα σφοδρό ατύχημα στο οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο ίδιος όμως προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην Pagani Huayra Roadster του πατέρα του.

Η είδηση του σοβαρού ατυχήματος που ευτυχώς δεν είχε συνέπειες για την υγεία του 17 χρονου Gage Gillean αλλά πλήγωσε σοβαρά την Pagani Huayra Roadster έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε αυτός είναι ο χώρος δράσης του έφηβου ο οποίος διατηρεί το κανάλι GG Exotics στο youtube

και είναι ο υπαίτιος του ατυχήματος καθώς βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της πανάκριβης Pagani. Πρόκειται για την Huayra Roadster με αριθμό πλαισίου 76029 η οποία είναι βαμμένη σε ειδική μωβ απόχρωση και είχε παραδοθεί στον πατέρα του Gillean τον περασμένο Ιούνιο επεκτείνοντας την ιδιωτική συλλογή με εξωτικά μοντέλα μεταξύ των οποίων οι McLaren Senna, Lamborghini Urus, Bugatti Chiron και Rolls Royce Dawn.

Σύμφωνα με τις αναφορές ο 17χρονος Gage Gillean βρισκόταν στο αυτοκίνητο με έναν φίλο του και προξένησε το ατύχημα από δική του υπαιτιότητα πιθανότατα λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού ή προσπάθειας για εντυπωσιασμό. Ευτυχώς τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός του βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς τραυματισμό. Κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει όμως και για την σπάνια Pagani η οποία είναι μια από τις συνολικά 100 που έχουν κατασκευαστεί. Αν και το οπτικό υλικό που έχει κυκλοφορήσει είναι χαμηλής ποιότητας φαίνεται ξεκάθαρα πως η Huayra Roadster έχει υποστεί σημαντικές ζημιές που σίγουρα θα μεταφράζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Pagani Huayra Roadster με 2,7 εκ. ευρώ

Elektron One: Το hypercar των 1.341 ίππων

H εξωπραγματική Pagani Huayra Imola (video)

The post Έφηβος διαλύει μια Pagani Huayra Roadster appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα