Δήμος Αθηναίων: Σε ποιους επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας

Η Δημοτική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού της Παναγίας επιστρέφει τις πινακίδες και τις Άδειες Κυκλοφορίας στους παραβάτες οδηγούς.

Τις πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας επιστρέφει ο Δήμος Αθηναίων ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου

προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3:00 το απόγευμα.

Πάντως οι πινακίδες κυκλοφορίας και οι άδειες οδήγησης δεν θα επιστραφούν σε όσους έχουν πραγματοποιήσει παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

The post Δήμος Αθηναίων: Σε ποιους επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα