Διαρροή: Πρώτες εικόνες του νέου VW Polo

Eλάχιστες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του νέου VW Polο, την οποία θα παρακολουθήσετε live μέσα από το newsauto.gr, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες του γερμανικού μικρού μοντέλου.

Κώστας Φούζας ([email protected])

Το νέο Polo 6ης γενιάς έρχεται για να αντικαταστήσει το υπάρχον μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, με τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να μας αποκαλύπτουν ένα συμπαγές αμάξωμα το οποίο σχεδιαστικά αποτελεί μικρογραφία

του VW Golf.
Όπως μπορούμε να δούμε σχετικά, οι πρώτες εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν τις εκδόσεις R-Line & GTI και έτσι τα αμαξώματα διαθέτουν μεγαλύτερες ζάντες, διαφορετικά σπόιλερς και πολλές άλλες στιλιστικές λεπτομέρειες που πιθανότατα δε θα έχουν οι απλές version.

Η VW υπόσχεται ότι το νέο Polo θα έχει πιο σπορ χαρακτηριστικά, μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό του, αλλά και περισσότερες από ποτέ τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης. Το νέο γερμανικό μικρό μοντέλο βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB που είδαμε και στην τελευταία γενιά του Ibiza και έτσι θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και σύμφωνα με την εταιρεία θα έχει ακόμη καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Στην γκάμα των μηχανικών του συνόλων θα υπάρχει ο 1.000άρης 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας, ο 1,5 TSI με απόδοση έως 150 ίππους και ένα ντίζελ μοτέρ στα 1,6 λίτρα. Eπίσης, η κορυφαία έκδοση GTI εξοπλίζεται πλέον με 2λιτρο τούρμπο μοτέρ και ισχύ στα 190 άλογα περίπου.

Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12. Θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε μέσα από το newsauto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα