Δες πρώτος το εσωτερικό της Lamborghini Urus

Η Lamborghini μετρά αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την πολύ σημαντική για την ίδια αποκάλυψη της εντυπωσιακής Urus. Τώρα τυγχάνει να έχουμε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα του εσωτερικού της, χάρη στις δυο αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Instagram. Πάμε να τις δούμε…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Όπως βλέπετε, η Urus θα έχει μια προσαρμοσμένη καμπίνα που μοιράζεται ελάχιστα με τους συνεργάτες της συγκεκριμένης

πλατφόρμας, όπως είναι η Bentley Bentayga αλλά και η Porsche Cayenne. Αντί αυτού, οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν μπροστά τους μια σπορ καμπίνα που διαθέτει τιμόνι με επίπεδη βάση, διακοσμητικά με ανθρακονήματα και μεταλλικούς τόνους.

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι οι τρεις διαφορετικές οθόνες για το σύμπλεγμα οργάνων, το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας και το σύστημα κλιματισμού. Η τελευταία οθόνη βρίσκεται πάνω από ένα μεγάλο επιλογέα Anima (Soul), που παρέχει εύκολη πρόσβαση στις έξι διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης της Urus.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δερμάτινα καθίσματα δύο τόνων, αντιθέσεις στη ραφή και ένα διακριτικό σήμα Lamborghini στην πλευρά του συνοδηγού στο ταμπλό. Μπορούμε επίσης να δούμε εξαγωνικούς αεραγωγούς αλλά και μοναδικούς διακόπτες.

Η Urus θα παρουσιαστεί στις 4 Δεκεμβρίου και αναμένεται να τροφοδοτηθεί με κινητήρα V8 με διπλό turbo 4.0 λίτρων που θα παράγει σχεδόν 650 ίππους και ροπή στρέψης 849 Nm. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το πολυτελές crossover θα επιταχύνει από 0-100 km/h σε λιγότερο από 3,7 sec και θα έχει μέγιστη ταχύτητα άνω των 302 km/h.

Keywords
Τυχαία Θέματα