Δεν θα γίνει Grand Prix στο Μαϊάμι το 2019

Το πλάνο της Liberty Media που ήθελε τη διεξαγωγή και δεύτερου Grand Prix της Formula 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Μαϊάμι, έπεσε στο κενό.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, τα νέα αφεντικά του σπορ έκαναν λόγω

για περίπλοκες διαπραγματεύσεις και μετέφεραν το ντεμπούτο της πόλης της Φλόριδα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο 2020 (στην καλύτερη).

«Τους τελευταίους μήνες δουλέψαμε σκληρά με τον promoter του αγώνα, Stephen Ross της RSE Ventures και τις δημοτικές αρχές, ώστε να υλοποιήσουμε τη φιλοδοξία μας να φέρουμε τη Formula 1 στο Μαϊάμι», ανέφερε ο εμπορικός διευθυντής του σπορ, Sean Bratches.

«Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο, ωστόσο αυτές είναι περίπλοκες διαπραγματεύσεις. Παρότι θα θέλαμε να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας του 2019, φτάσαμε στο σημείο που δεν θα είναι εφικτό στο διαθέσιμο χρόνο να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εμπειρία. Όμως μιλάμε μακροπρόθεσμα και αποφασίσαμε, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να αναβάλλουμε τις υπογραφές των συμβολαίων μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, στοχεύοντας στη διεξαγωγή του Formula 1 Miami Grand Prix το 2020».

Έτσι, με τον αγώνα της Γερμανίας να είναι εκτός προγράμματος της επόμενη σεζόν, το καλεντάρι θα μειωθεί στους 20 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα