Δεν συζητά με τον Vandoorne η Sauber

Απάντηση στις φήμες που ήθελαν τον Stoffel Vandoorne προ των πυλών της Sauber, έδωσε ο επικεφαλής της ελβετικής ομάδας Frederic Vasseur. Κι αυτό είναι αρνητική σχετικά με διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών στην παρούσα φάση.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

H θέση του Βέλγου στη McLaren φέρεται να κινδυνεύει, καθώς δεν την έχει «πείσει» με τις εμφανίσεις του αυτή τη διετία. Εν μέσω… φημών αποχώρησης λοιπόν, υπήρξε άμεση σύνδεση με τη Sauber

κι αυτό διότι ο Vandoorne κατέκτησε τον τίτλο του 2015 στο GP2 με την ART Grand Prix.

Πρόκειται για την ομάδα που ανήκει στον Vasseur ενώ κι ο μάνατζερ του Vandoorne, Alessandro Alunni Bravi, είναι διευθυντής της εταιρείας που έχει πλέον τη διαχείριση της Sauber.

Παρόλα αυτά όμως, ο Γάλλος διευθυντής της ομάδας με έδρα στο Χίνβιλ, προσπάθησε στις δηλώσεις του στο motorsport.com να σβήσει τη φωτιά, προτού αυτή φουντώσει!

«Δεν βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Να είμαι ειλικρινής, είμαστε στα μισά της σεζόν. Και παρότι υπάρχει ανακατωσούρα στην αγορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μη ξεχνάμε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς ενόψει της επόμενης», είπε ο Vasseur.

Όλα αυτά, ενώ η μία θέση στην ομάδα για το 2019 θα είναι ρεζερβέ σε έναν οδηγό συμφερόντων… Ferrari/Alfa Romeo, είτε αυτός είναι ξανά ο Charles Leclerc, είτε ο Antonio Giovinazzi σε περίπτωση που ο εντυπωσιακός Μονεγάσκος μεταπηδήσει στη Haas.

Άρα η όλη συζήτηση γίνεται για τη θέση του Marcus Ericsson που στο Σπα έκανε ότι μπορούσε για να δείξει την αξία του, κερδίζοντας μάλιστα ένα βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα