Ασφάλιση αυτοκινήτου: Τα πιο συμφέροντα πακέτα

Ποιες καλύψεις πρέπει να έχεις για να νιώθεις ασφαλής; Πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαντήσεις, όπως επίσης και ορισμένα από τα πιο συμφέροντα πακέτα ασφάλισης της αγοράς.

Υποχρεωτική είναι βάση νόμου η ασφάλιση αυτοκινήτου για αστική ευθύνη, η οποία προβλέπεται για κάθε όχημα που κυκλοφορεί στους δρόμους. Μέσα στο 2018, μάλιστα, ξεκίνησε η ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων ώστε να εντοπιστούν οι παραβάτες-ανασφάλιστοι και

να κληθούν να πληρώσουν τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Βέβαια, εκτός των κυρώσεων που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, εάν είναι ανασφάλιστος και εμπλακείς σε ατύχημα, ενδέχεται να κληθείς να καταβάλλεις από την τσέπη σου μεγάλα ποσά για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές.

Στην αντίθετη περίπτωση, που κάποιος είναι ασφαλισμένος, τα κατώτατα ποσά κάλυψης ορίζονται ως εξής:

α) Σε περίπτωση σωματικής βλάβης 1.220.000 ευρώ ανά θύμα.
β) Σε περίπτωση υλικής ζημίας 1.220.000 ευρώ ανά ατύχημα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυμάτων.

Συνεπώς και με βάση τα παραπάνω, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος πως η ασφάλιση αυτοκινήτου μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Παρακάτω, επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε ασφαλιστικές εταιρείες που διαθέτουν ανταγωνιστικά προγράμματα τη δεδομένη στιγμή.

Προγράμματα Full Auto από την Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική, δημιούργησε τη νέα γενιά προγραμμάτων ασφάλισης «Full Auto» δίνοντας σας τη δυνατότητα να καλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες μέσα από τις αναβαθμισμένες καλύψεις, τα επιπλέον μοναδικά προνόμια και την ασφάλεια που σας προσφέρει εδώ και 127 χρόνια.

Τα προγράμματα «Full Auto» της Εθνικής Ασφαλιστικής, προσφέρουν την ιδανική λύση για την ασφάλιση του οχήματός σας. Το ανταγωνιστικό τους τιμολόγιο εξασφαλίζει την αντικειμενική κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη, προσφέροντας ιδανικό συνδυασμό της πληρότητας των καλύψεων και της τιμής.

Αναγνωρίζοντας την αξία της φροντίδας της υγείας αλλά και της πρόληψης, στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου οχήματος, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει προνομιακές παροχές υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου και την οικογένειά του, μέσω της μοναδικής συμφωνίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Επιλέγοντας την Εθνική Ασφαλιστική, για την ασφάλιση του οχήματός σας, εξασφαλίζετε μοναδικά προνόμια όπως:

ΚαλύψειςFULL AUTO V1FULL AUTO V2FULL AUTO V3FULL AUTO V4Σωματικές Βλάβες Τρίτων****Υλικές Ζημιές Τρίτων****Ζημιές Ιδίου Οχήματος από Ανασφάλιστο Όχημα****Εγγύηση Ασφαλίστρου****Τοπική Ρυμούλκηση συνεπεία Ατυχήματος****Νομική Προστασία–***Προσωπικό Ατύχημα ΟδηγούΠροαιρετικάΠροαιρετικά**Ζημιές Ιδίου Οχήματος από Πυρκαγιά––**Πυρκαγιά από Τρομοκρατικές – Κακόβουλες Ενέργειες––**Ολική και Μερική Κλοπή Οχήματος––**Αντικατάσταση Οχήματος λόγω Κλοπής––**Ζημιές Ιδίου Οχήματος λόγω Κλοπής––**Ζημιές Ιδίου Οχήματος από Φυσικά Φαινόμενα––**Ζημιές Ιδίου Οχήματος–––*Κακόβουλες Ζημιές Ιδίου Οχήματος–––*Θραύση ΚρυστάλλωνΠροαιρετικάΠροαιρετικάΠροαιρετικά*Οδική – Ταξιδιωτική – Ιατρική ΒοήθειαΠροαιρετικάΠροαιρετικάΠροαιρετικάΠροαιρετικά

Η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει:

Οικονομικότερα Ασφάλιστρα με Εκπτώσεις και Προνόμια, όπως επιβράβευση καλού οδηγού, οικογενειακές εκπτώσεις, έκπτωση πιστών πελατών, έκπτωση κλοπήςΦροντίδα Τροχαίου ΑτυχήματοςΠρονόμια στα Συνεργαζόμενα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία πανελλαδικάΟδική ΒοήθειαΝομική ΠροστασίαΆμεση & Γρήγορη ΑποζημίωσηΠανελλαδικό Δίκτυο ΕξυπηρέτησηςΕυέλικτους και σύγχρονους τρόπους πληρωμής των ασφαλίστρων σας, ώστε να επιλέγετε τον τρόπο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά, μπορείτε να εξοφλείτε τα ασφάλιστρά σας μέσω Internet Banking, Phone Banking, τηλεφωνικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας και με άτοκες δόσεις ή on line μέσω της υπηρεσίας ΕΘΝΙΚΗ webpay.

Δείτε περισσότερα εδώ

Aσφάλιση αυτοκινήτου από την Q BROKERS HELLAS

Mε πελατοκεντρική φιλοσοφία και ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, η Q Brokers Hellas προσφέρει μια πληθώρα πακέτων ασφάλισης για το αυτοκίνητο. Από το 2016 η εταιρεία αντιπροσωπεύει την “QIC EUROPE LIMITED “ με διακριτικό τίτλο QEL, στον Κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτου, και έτσι έχει εξασφαλίσει την δυνατότητα να παρέχει ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και πληρότητα καλύψεων στους πελάτες της. Πρόσφατα, η Q Brokers εντάχθηκε στο σύστημα φιλικού διακανονισμού και μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργείων & της 24ώρες εξυπηρέτησης που διαθέτει, είναι σε θέση να καλύψει άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Στο portfolio της εταιρείας συναντούμε, μεταξύ άλλων, 3 ανταγωνιστικά πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου: Q, Q1 & Q Μηνιαίο.

Το “Q” προσφέρει, εκτός της Αστικής Ευθύνης: Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων και επιβαινόντων κατ’ άτομο, Υλικές ζημιές έναντι τρίτων κατ’ ατύχημα, Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, Αστική ευθύνη διαρροής καυσίμων, Αστική ευθύνη μεταφοράς οχήματος, Προσωπικό ατύχημα οδηγού, Αστική ευθύνη από μετάδοση πυρκαγιάς, Αστική ευθύνη φυλασσόμενων χώρων, Φροντίδα Ατυχήματος, Οδική βοήθεια & Ρυμούλκηση συνέπεια ατυχήματος.

Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το πακέτο ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες του, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο της Q Brokers.

Δείτε εδώ όλες τα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου

Anytime: Aσφάλιση και εξόφληση σε μηνιαίες άτοκες δόσεις

Με τα προγράμματα Basic, Economy & Value η Anytime παρέχει υπηρεσίες online ασφάλισης για το αυτοκίνητα. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων σε μηνιαίες άτοκες δόσεις. Ακόμη και στο βασικό πακέτο, η εταιρεία περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάποιος: Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα, 24ωρη «Γραμμή Υγείας 1010», Φροντίδα ατυχήματος, Φιλικός Διακανονισμός, Συνεργαζόμενα συνεργεία, Δωρεάν πράσινη κάρτα, Ενοικιαζόμενο όχημα & Anytime Club.

Επίσης, μια νέα εφαρμογή της εταιρείας είναι το timeline: Νέο μοναδικό χαρακτηριστικό/ δωρεάν υπηρεσία, που επιτρέπει να διαλέγεις εσύ την διάρκεια της ασφάλισης του αυτοκινήτου σου. Μπορείς να ασφαλίσεις το όχημά σου από 30 μέρες και έπειτα.

Πώς εξυπηρετεί τους πελάτες το timeline;

Πρακτικά με το νέο αυτό δωρεάν feature, οι πελάτες της Anytime:

• Μπορούν να έχουν ασφάλεια με μικρή διάρκεια, μια επιλογή/λύση που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο πελάτης χρειάζεται ασφάλεια για σύντομο χρονικό διάστημα, π.χ. κατάθεση πινακίδας, μεταβίβαση οχήματος, κ.ά.
• Μπορούν να ελέγξουν έξοδά τους καλύτερα.
• Μπορούν να ασφαλιστούν για το ποσό που διαθέτουν.
• Δεν αισθάνονται δέσμευση, γιατί δε χρειάζεται να προσαρμοστούν στις υπάρχουσες διάρκειες ασφάλισης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι:
• Ο πελάτης όσο μεγαλύτερη διάρκεια ασφάλισης επιλέγει, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζει. Επιλέγοντας 365 μέρες ασφάλισης απολαμβάνει έκπτωση μέχρι και 40%.

• Αν επιλέξει ασφάλιση από 90 μέρες και εξασφαλίζει προσφορές όπως, €20 για βενζίνη ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, ή 20 κάθε χρόνο, για 2 χρόνια στο e-way για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ή ακόμη και €20 κάθε χρόνο, για δύο χρόνια στην Αττική Οδό.

Δείτε περισσότερα εδώ

Alpha Auto Safe

Η Alpha Bank παρέχει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε online το αυτοκίνητό σας επιλέγοντας ένα από τα τρία προγράμματα της ολοκληρωμένης σειράς Alpha Safe Auto (σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική). Υπολογίστε εύκολα τα ασφάλιστρα σας και επιλέξτε ανάμεσα στις βασικές καλύψεις που προσφέρει το Αlpha Safe Auto Regular, την επιπλέον προστασία του Alpha Safe Auto Value ή την απόλυτη ασφάλεια του Alpha Safe Auto Plus. Εξοφλείστε το ασφαλιστήριο σας με Bonus πόντους και αποκτήστε το έως και εντελώς δωρεάν. Ακόμη, κερδίστε 4 Bonus πόντους για κάθε Ευρώ συναλλαγής σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα