Αποκλειστικό: Να πως ξεκίνησε η φωτιά που παραλίγο να κάψει τον Διόνυσο

Πολύωρη μάχη έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να σταματήσουν τη φωτιά που απειλούσε τον Διόνυσο. Αιτία για το περιστατικό ήταν ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η μεγάλη πυρκαγιά ξεκίνησε στη Νέα Μάκρη -και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε μεγάλες διαστάσεις κινούμενη προς το Διόνυσο- τη στιγμή ακριβώς που απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του newsauto.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής και

την κινητοποίηση μεγάλου όγκου δυνάμεων δεν κινδύνεψαν κατοικίες και ανθρώπινες ζωές, καταστρέφοντας όμως ένα μεγάλο μέρος αναγεννημένου πευκοδάσους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε, αιτία του συμβάντος δεν ήταν κάποιος εμπρησμός αλλά ένα αυτοκίνητο μάρκας MINI που πήρε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το ρεπορτάζ του newsauto κάνει λόγω για ένα αυτοκίνητο με ελλείπει συντήρηση, όπως άλλα χιλιάδες που κυκλοφορούν σήμερα στους Ελληνικούς δρόμους.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός του οχήματος, μόλις αντιλήφθηκε πως είχε ξεσπάσει φωτιά στο χώρο του κινητήρα το εγκατέλειψε στην άκρη του δρόμου. Κατά συνέπεια και λόγω των ισχυρών ανέμων, η φωτιά μεταδόθηκε στο δάσος. Μέχρι τώρα, δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος πρόκλησης φωτιάς στο χώρο του κινητήρα στο εικονιζόμενο MINI.

Διαβάστε επίσης:

Τι εξετάζει το ΥΠΟΙΚ για δασμούς και Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Στους ιδιώτες στρέφονται οι καταναλωτές για μεταχειρισμένα ΙΧ!

«Big Brother» σε όλους τους δρόμους!

The post Αποκλειστικό: Να πως ξεκίνησε η φωτιά που παραλίγο να κάψει τον Διόνυσο appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα