Αποκάλυψη για την Aston Martin DBS GT Zagato

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της Zagato η Aston Martin αποκάλυψε και επίσημα την άκρως ποθητή DBS GT Zagato που πωλείται μόνο ως ζευγάρι της DB4 GT Zagato Continuation για πολύ λίγους και εκλεκτούς.

Ειδικότερα το νέο εντυπωσιακό και ιδιαίτερα κομψό coupe της Aston Martin που βασίζεται στην DBS Superleggera παρουσιάστηκε επίσημα στο Audrain’s Newport Concours στο Rhode Island των Η.Π.Α.

Το ταμπελάκι

της τιμής της είναι εξίσου εντυπωσιακό με την εμφάνισή της και ανέρχεται στα 6,73 εκατ. ευρώ προ φόρων, στα οποία περιλαμβάνεται όπως είπαμε και η DB4 GT Zagato Continuation. Τα δύο αυτοκίνητα της βρετανικής φίρμας θα πωληθούν σε μόλις 19 ζευγάρια.

Για αυτή την έκδοση ο μεγάλος V12 των 5,2 λίτρων με τα δύο turbo έχει αναβαθμιστεί στους 770,5 ίππους κάνοντας αυτό το μοντέλο ακόμη πιο ξεχωριστό.

Η τεράστια εμπρός γρίλια από ανθρακονήματα της DBS GT Zagato είναι ενεργή και ανοίγει όταν τεθεί σε λειτουργία το μοτέρ, ενώ από από ανθρακονήματα είναι τόσο η οροφή όσο και ο διαχύτης στο πίσω μέρος. Τα σήματα της εταιρίας στο εμπρός και το πίσω μέρος είναι πραγματικά… κοσμήματα, κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων. Χρυσή ανοδίωση βλέπουμε επίσης στις ζάντες και τα κεντρικά τους μπουλόνια, με τον χρυσό να κάνει την εμφάνισή του και στα εμπρός φτερά και τις πόρτες.

Στο πολυτελές εσωτερικό της DBS GT Zagato γίνεται για πρώτη φορά εφαρμογή 3D εκτυπωμένων τμημάτων από ανθρακονήματα ή μέταλλο -αλουμίνιο ή χρυσό ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή. Ο εκτυπωμένος χρυσός χρειάζεται μάλιστα περίπου 100 ώρες επεξεργασίας και επιπλέον φινιρίσματος για να φτάσει στα επίπεδα επιθυμούν οι Βρετανοί.

Η τρισδιάστατη εκτύπωση δίνει παράλληλα στους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων να εξατομικεύσουν σε μεγάλο βαθμό το εσωτερικό σύμφωνα με τα γούστα τους.

The post Αποκάλυψη για την Aston Martin DBS GT Zagato appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα