Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Σε λίγους μήνες από σήμερα η Audi θα παρουσιάσει στην αγορά το νέο A3 και εμείς, σας αποκαλύπτουμε το πώς θα είναι το νέο γερμανικό premium μικρομεσαίο.

Στην αποκλειστική εικόνα του «κατασκόπου» του Newsauto μπορείτε να δείτε λοιπόν ότι το νέο A3 θα υιοθετήσει τη νεότερη σχεδίαση των compact μοντέλων της Audi, που έχουμε δει ήδη στη νέα γενιά του A1 (κάτω εικόνα). Έτσι λοιπόν, ξεχωρίζουμε στο εμπρόσθιο τμήμα τη

νέα, μεγαλύτερη διαστάσεων γρίλια της μάσκας που φέρει περισσότερες εγκοπές, αλλά και μαύρη απόχρωση. Επίσης, στα κάτω άκρα του προφυλακτήρα βρίσκουμε σε μαύρο χρώμα τους όμορφους ψευδο-αεραγωγούς, που στόχο έχουν να τονίζουν το δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισης του νέου μοντέλου αποτελούν και τα καινούργια εμπρόσθια φώτα, με λεπτές LED λωρίδες για τα φώτα ημέρας. Εκτός τώρα από το εμπρόσθιο μέρος, με βάση πάντα τη φωτογραφία του «κατασκόπου» του Newsauto, στο αμάξωμα του νέου Audi A3 δεν περιμένουμε εκπλήξεις, με τις γραμμές στο πλάι να ακολουθούν μια ομαλή ροή, ενώ νέα προσθήκη αποτελεί χαμηλά το μαύρο διακοσμητικό φιλέτο που έχουμε δει και στο A1.

Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV;

Σε ό,τι αφορά τώρα στα υπόλοιπα στοιχεία του νέου μοντέλου, όπως έχουμε ξαναγράψει πρόσφατα, το νέο A3 θα πατήσει πάνω σε μια νεότερη εκδοχή της πλατφόρμας MQB της μάρκας, που θα το βοηθήσει να μειώσει το βάρος του, να βελτιώσει την ακαμψία, αλλά και να φέρει «ήπια» υβριδικά συστήματα. Η γκάμα των κινητήρων του θα έχει turbo επιλογές βενζίνης, diesel και φυσικού αερίου, με τους πρώτους να μπορούν να συνδυαστούν και με 48-Volt υβριδικό σύστημα. Κιβώτια μηχανικά και αυτόματα, όπως και τετρακίνητες εκδόσεις, θα υπάρχουν και πάλι στις διαθέσιμες επιλογές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σταδιακά από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3 (5θυρο, σεντάν, 4θυρο κουπέ, allroad, E-tron, S3 και RS3), όχι όμως και 3θυρο μοντέλο που δεν θα ξαναϋπάρξει.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες η Audi να μας δείξει το νέο A3, μέχρι το επίσημο λανσάρισμά του που θα γίνει στις αρχές του 2020.

Διαβάστε επίσης:
Αποκλειστικό Newsauto: Το νέο VW Golf GTI θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ

The post Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Audi A3 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα