Ανανέωση σε κάθε τομέα για το Kia Picanto

14:18 3/6/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Kia Motors παρουσίασε το πολύπλευρα ανανεωμένο Picanto για την ευρωπαϊκή αγορά.

Στο αισθητικό κομμάτι, το κορεάτικο μοντέλο πόλης δεν έχει απαρνηθεί το σχεδιαστικό του DNA. Ωστόσο έχει πινελιές αναβάθμισης. Οι εκδόσεις GT-Line και X-Line έχουν γρίλια τύπου «tiger-nose», με το χρωμιωμένο πλαίσιο να επεκτείνεται σχεδιαστικά στην καρδιά των φωτιστικών σωμάτων που περιλαμβάνουν 4 LED προβολείς DRL και ένα επιπλέον ένθετο σε κόκκινο χρώμα στη GT-Line

και σε μαύρο στην X-Line.

Πέραν του πιο επιθετικού «προσώπου» χάρη στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, το νέο Picanto έχει διαφοροποιήσεις και στο πίσω μέρος. Με νέα LED φωτεινή υπογραφή, τα φώτα ομίχλης ενώ πιο λεπτά ενώ κι εκεί οι σχεδιαστές της KIA δούλεψαν στον προφυλακτήρα.

Οι επίδοξοι αγοραστές θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 10 χρωματικές επιλογές και δύο σχέδια ζαντών, σε 14 και 16 ίντσες.

Περνώντας στον εσωτερικό κόσμο, η κορεάτικη μάρκα προσφέρει περισσότερη τεχνολογία και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Στον πίνακα οργάνων συναντάμε πλέον digital display 4.2 ιντσών ενώ στη κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής 8 ιντσών, που περιλαμβάνει και δορυφορική πλοήγησης.

Το σύστημα infotainment είναι συμβατό με Apple CarPlay, Android Auto και UVO Connect ‘Phase II’. Ανάλογα τις αγορές και τα επίπεδα εξοπλισμού, το ανανεωμένο Picanto θα προσφέρει ακόμα και με καθίσματα από συνθετικό δέρμα ενώ θα αξιοποιούνται νέα υλικά. Κι στην καμπίνα, θα υπάρχουν περισσότερες χρωματικές επιλογές.

Ανανεωμένη είναι και η τεχνολογική φαρέτρα σε ότι αφορά στα συστήματα ασφαλείας, περιλαμβάνοντας υπό την ομπρέλα του ADAS, Forward Collision-Avoidance Assist με vehicle/pedestrian detection, Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, Lane Keeping Assist, Driver Attention Warning, Lane Following Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Emergency Stop Signal και Hill-start Assist Control. Τεχνολογίες που συνήθως συναντάμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πέραν του δυναμικού περιτυλίγματος και τις hi-tech καμπίνας, αναβάθμιση θα έχουμε και στα κινητήρια σύνολα αφού η Kia θα εφοδιάζει το Picanto με δύο νέους 3κύλινδρους κινητήρες της οικογένειας «Smartstream» που υπόσχονται περισσότερη οικονομία και μειωμένους ρύπους. Έναν ατμοσφαιρικό 1000άρη απόδοσης 67 PS και τον 1000άρη T-GDI υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 100 PS.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Kia Picanto στην Ευρώπη, θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:
Μικρό ηλεκτρικό μοντέλο από την KIA

Το ηλεκτρικό crossover της Kia θα έχει τεχνολογία supercar

Στην Ελλάδα το Kia XCeed των 204 ίππων (+τιμές)

The post Ανανέωση σε κάθε τομέα για το Kia Picanto appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα