Ανανέωση για το πανίσχυρο BMW S 1000 RR;

Το πανίσχυρο BMW S 1000 RR των Γερμανών βρίσκεται στην αγορά με μικρές αλλαγές από τότε που παρουσιάστηκε, σχεδόν πριν από εννιά χρόνια. Από ό,τι φαίνεται η ώρα για την ανανέωσή του πλησιάζει , σύμφωνα και με τα σχέδια που ήρθαν στην δημοσιότητα.

Τα εν λόγω σχέδια έχουν υλοποιηθεί σε υπολογιστή και φέρονται να απεικονίζουν το ανανεωμένο γερμανικό superbike που τάραξε πραγματικά τα νερά της κατηγορίας, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2009. Ο λόγος φυσικά ήταν ο ολοκληρωμένος

χαρακτήρας του αλλά ειδικά ο πανίσχυρος κινητήρας του που παρέμεινε για πολλά χρόνια ως ο ισχυρότερος παραγωγής (ανεξαρτήτως κατηγορίας), κάτι που μαρτυρούσαν συχνά πυκνά και τα δυναμόμετρα σε όλο τον κόσμο, με ιπποδυνάμεις πάνω από180 ίππους στον πίσω τροχό.

Η σχεδίαση του φέρινγκ εμφανίζεται διαφορετική σε αυτά τα σχέδια, αλλά λιγότερο επιθετική από ότ,ι στο σημερινό μοντέλο με τους ασύμμετρους προβολείς να έχουν δώσει την θέση τους σε ένα πιο συμβατικό σχέδιο. Εντύπωση προκαλεί σχεδιαστικά και το υποπλαίσιο που είναι τύπου χωροδικτύωμα.

Ανανεωμένος φημολογείται ότι θα είναι και ο 4κύλινδρος εν σειρά κινητήρας. Στα σχέδια του υπολογιστή φαίνεται διαφορετικός σε σχέση με το υπάρχον S 1000 RR με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμη και για προσθήκη συστήματος μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων.

Με τα 10 χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου S 1000 RR να συμπληρώνονται του χρόνου, όλα είναι πιθανά και η BMW Motorrad θα θέλει σίγουρα να γιορτάσει τα γενέθλια του μοντέλου με τρόπο που του αρμόζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα