To Mercedes-Benz Sprinter γίνεται το απόλυτο εκτός δρόμου camper

Ο βελτιωτικός οίκος Lexani Motors μετέτρεψε το Sprinter σε ένα λειτουργικότατο camper που μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Γνωρίζουμε το Sprinter ως το δημοφιλές επαγγελματικό van της Mercedes-Benz για την μεταφορά εμπορευμάτων ή επιβατών. Η εταιρία Lexani Motors μας δίνει όμως μια εντελώς διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση με την ονομασία LM-EXTV.

Πρόκειται για ένα ικανότατο εκτός δρόμου όχημα που δεν θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αλλά την ίδια στιγμή προσφέρει τις ευκολίες ενός μικρού διαμερίσματος όντας ένα πλήρως εξοπλισμένο camper.

Ο εκτός δρόμου προσδιορισμός τους δηλώνεται σαφώς από την αισθητική του, το πολύ μεγάλο ύψος από το έδαφος από την ειδικά διαμορφωμένη ανάρτηση, από τους τροχούς με τα χωμάτινα ελαστικά και βέβαια από τον χρωματισμό σε μοτίβο παραλλαγής.

Το εσωτερικό του Sprinter LM-EXTV έχει εξαιρετικά διευρυμένες δυνατότητες διαμόρφωσης ενώ σε αυτό μπορείς να βρεις κάθε λογής ανέσεις που περιλαμβάνουν από σύνδεση WiFi έως προηγμένες επιλογές πολυμέσων, κλιματισμό, κουζίνα, ψυγείο και ότι άλλο χρειάζεται για μια άνετη διαμονή ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο χάρη και στην αυτονομία ενέργειας που παρέχουν τα ηλιακά πάνελ που υπάρχουν στην οροφή.

Επειδή μάλιστα η Lexani Motors είναι περισσότερο γνωστή για τα θωρακισμένα οχήματα που κατασκευάζει προσφέρει το Sprinter LM-EXTV και με την κατάλληλη θωράκιση που θα κάνει ακόμα πιο ασφαλές το κάμπινγκ σε απομονωμένα μέρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα