Skoda Octavia RS: Η ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου

Το site Kolesa.ru από την Ρουμανία παρουσίασε την τελευταία ψηφιακή απεικόνιση του νέου Skoda Octavia RS (MY 2021). Μην εκπλαγείτε αν οι εργοστασιακές εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι πολύ κοντά σε αυτό.

Με εξαίρεση το ανεξήγητο facelift της Octavia 3, που διαίρεσε τα φωτιστικά σώματα, η Skoda παίζει εκ του ασφαλούς με τα σχέδια των αυτοκινήτων της, για όσο καιρό μπορούμε να θυμηθούμε. Ναι, το Yeti ήταν ένα funky μικρό crossover / hatchback και το Roomster ήταν ένα ιδιόμορφο minivan, αλλά και τα δύο μοντέλα έπαψαν να υπάρχουν πριν από πολλά χρόνια. Έτσι η γκάμα σειρά της Skoda είναι τώρα γεμάτη από αυτοκίνητα με συμβατικά σχέδια.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Βλέπετε η Octavia έχει δεχθεί καλές κριτικές για την καλή της εμφάνιση μετά την αποκάλυψή της στα τέλη του περασμένου έτους και όλοι περιμένουν μία πιο ελκυστική και δυναμική εμφάνιση για το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας: Την Octavia RS.

To Skoda Octavia RS και σε υβριδική έκδοση

Οι συνάδελφοι από το site Kolesa.ru, έκαναν μία πρώτη προσπάθεια να το απεικονίσουν ψηφιακά το ανανεωμένο Octavia RS με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών που δανείστηκαν από το προηγούμενο μοντέλο. Τροποποίησαν τον μπροστινό προφυλακτήρα για να προσαρμόσουν το σετ LED φώτων ημέρας που χρησιμοποιήθηκε αρχικά για το facelift της Octavia 2 RS.Στο πίσω μέρος, η αεροτομή του RS και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης υποδηλώνουν ότι πρόκειται για την εκδοχή του best-selling μοντέλου της Skoda. Άλλο χαρακτηριστικό είναι η πιο sport σπορ και ελαφρώς χαμηλωμένη ανάρτηση, ενώ οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και οι αεραγωγοί είναι επίσης τυπικά χαρακτηριστικά της Octavia.

Skoda Octavia RS ABT με 290 άλογα

Η Skoda πάντα προσέφερε το Octavia RS σε πολλές εκδοχές και θα κάνει το ίδιο και με την νέα γενιά. Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν διαφορετικά στυλ αμαξωμάτων, βενζινοκινητήρες ή πετρελαιοκινητήρες, χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, ακόμα και ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για πρώτη φορά.Περιμένουμε τις πρώτες εκδόσεις του Octavia RS το 2021, ενώ οι πρώτες αποκαλύψεις αναμένονται από την Skoda τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

The post Skoda Octavia RS: Η ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα