Porsche Cayenne Coupe: Έρχεται μέχρι τα τέλη του έτους

13:24 3/5/2018 - Πηγή: NewsAuto

Ο ανταγωνιστής των BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του 2018 και ίσως και νωρίτερα από τα τέλη του έτους, σύμφωνα και με τελευταίες πληροφορίες που μας καταφτάνουν από Γερμανία. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω αυτοί που είναι εκεί κοντά…
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Συγκεκριμένα ο λόγος για την εμφάνιση της Cayenne Coupe γίνεται από το γερμανικό AutoBild, το

οποίο δηλώνει σίγουρο για την παρουσίαση του νέου μοντέλου μέχρι το τέλος του έτους. Δίνει μάλιστα ως ορίζοντα παρουσίασης τους επόμενους δύο μήνες κάνοντας λόγο και για το Σαλόνι στο Παρίσι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του SUV της Porsche, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε πάνω σε αυτό, παρά μόνο ότι η Cayenne Coupe θα μοιράζεται λογικά τα περισσότερα μηχανικά της μέρη με την στάνταρ έκδοση. Η μεγάλη αλλαγή αναμένεται στην οροφή του γερμανικού SUV η οποία θα είναι σε στιλ coupe.

Αυτά δεν είναι τα μόνα νέα που έχουμε για τον Γερμανό κατασκευαστή αφού σύμφωνα με το Auto Bild υπάρχει ενδεχόμενο αναγέννησης της 928 με το μοντέλο να κάνει την εμφάνισή του (ως πρωτότυπο ίσως) ακόμη και την επόμενη χρονιά. Όπως και η πρώτη 928, έτσι και η νέα γενιά θα είναι δίπορτη με χαρακτήρα GT και λογικά θα φέρει V8 κινητήρα.

Τέλος, η Porsche, όπως δείχνουν όλα, ετοιμάζει και μία ηλεκτρική έκδοση της Macan,κάτι που δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη δεδομένης και της δημοφιλίας του γερμανικού SUV. Η ηλεκτρική έκδοση θα χρησιμοποιεί ως βάση την πλατφόρμα Premium-Plattform Elektromobilität (PPE) και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέχρι το 2022 και θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις με 215, 322 και 430 ίππους κι αυτονομία 500 χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα