On-board για γερά νεύρα με τον Ken Block (video)

Έχει σαρώσει διαδικτυακά με τα εντυπωσιακά Gymkhana videos αλλά πέρα από όλα τα άλλα, ο Ken Block εξακολουθεί να είναι ένας γνήσιος rallyman!

Καθώς πλέον είναι στα 52 και με πρόγραμμα βαρύ κι ασήκωτο από τις πολλαπλές του δραστηριότητες, οι συμμετοχές του σε ράλι είναι περιορισμένες. Όμως με αφορμή τη δημιουργία της Cossie V2 έκανε μία μεγάλη τουρνέ ανά τον κόσμο.

Αυτή τον βρήκε και στην

Ιρλανδία όπου έλαβε μέρος στο φημισμένο Donegal Rally, μία πραγματική γιορτή της αυτοκίνησης, με πάρα πολλές συμμετοχές, με πολλά πραγματικά στολίδια – όχι μόνο του σήμερα αλλά και του χθες.

Καθώς το εκσυγχρονισμένο Ford Escort του Block γεφυρώνει αυτό το χάσμα, προφανώς τράβηξε τα βλέμματα. Το ίδιο και ο Αμερικανός με την παραδοσιακά επιθετική οδήγησή του. Τι θα λέγατε να πάρουμε μία γεύση;

Πάμε λοιπόν για 11 λεπτά γεμάτα αδρεναλίνη, με on board πλάνα στο ασφάλτινο Donegal Rally και συγκεκριμένα στην ειδική διαδρομή 13: τη Knockalla. Υπό την καθοδήγηση του Alex Gelsomino ο Block «επιτίθεται» στη διαδρομή, εν μέσω μαγευτικών τοπίων.

Σκέφτεστε καλύτερο τρόπο για να αρχίσει η εβδομάδα σας; Περισσότερα πατώντας play…



Διαβάστε ακόμα:
Αποκλειστικό: Μπήκαμε στο γκαράζ του Ken Block

Το εντυπωσιακό Hoonifox: το νέο θηρίο του Ken Block (video)

O Ken Block οργιάζει στην έρημο με Ford Raptor (video)

The post On-board για γερά νεύρα με τον Ken Block (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα