O Lewis Hamilton δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη Mercedes-AMG One

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σαιζόν της Formula 1 o πολύ-πρωταθλητής Lewis Hamilton παρουσιάζει τη Mercedes-AMG One με το DNA της F1

Λίγο πριν το εναρκτήριο Γκραν Πρι της καινούργιας σαιζόν της F1 στο Bahrain

η Mercedes επανέρχεται στο θέμα του hyper car της με το σύστημα πρόωσης που έρχεται απευθείας από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι λοιπόν ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton παρουσιάζει για ακόμα μια φορά και μέσω του Facebook την Mercedes-AMG One. Όπως θα δείτε τονίζει μεταξύ άλλων το ότι συνδυάζει την αίσθηση της F1 με την άνεση και την πολυτέλεια των μοντέλων της AMG, ότι μπορεί να ακούσει την μουσική που αγαπά και ότι ο ήχος του έχει μια ομοιότητα με αυτόν του μονοθεσίου του.

Βέβαια αυτό δεν εκπλήσσει από τη στιγμή που το AMG One έχει σύστημα πρόωσης που έρχεται απευθείας από την F1, καθώς αποτελείται από τoν υπερτροφοδοτούμενο V6 των 1.600 κυβικών και τέσσερις συνολικά ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά πάνω από 1.000 ίππους.

Συνολικά θα κατασκευαστούν 275 Mercedes-AMG One, έχουν πουληθεί όλα έναντι 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέσα στη χρονιά θα ξεκινήσουν και οι πρώτες παραδόσεις.

The post O Lewis Hamilton δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη Mercedes-AMG One appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα