O «DK» τα μονοθέσια τα περνάει… από πάνω!

O κορυφαίος Έλληνας free runner, Δημήτρης Κυρσανίδης, βρέθηκε στο Grand Prix του Μονακό και έκλεψε με τα κόλπα του λίγη από τη λάμψη των οδηγών της Formula 1!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: redbullcontentpool.com

Δημοσιεύτηκε στο τεύχος 10 της ελληνικής έκδοσης του Car Magazine – *Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του

παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη)

Ενόσω οι κορυφαίοι πιλότοι του πλανήτη έκαναν επιδείξεις οδηγικής ανδρείας στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό, στο πλωτό Energy Station της Red Bull στο λιμάνι, ένα δικό μας παιδί έκανε τη δική του επίδειξη. Εδάφους-αέρους. O λόγος για τον Δημήτρη Κυρσανίδη (a.k.a. ‘DK’), τον Θεσσαλονικιό που ήρθε από το πουθενά να ταράξει για τα καλά τον κόσμο του παγκόσμιου freerunning κατακτώντας δύο φορές το Art of Motion της Σαντορίνης.

Συγκαταλέγεται πλέον στην ελίτ του σπορ και αυτό αποτέλεσε το ‘εισιτήριο’ του για το πιο ‘γκλαμουράτο’ Grand Prix. Πήγε, είδε, κατέκτησε, ξεσηκώνοντας celebrities κάθε είδους με τα παράτολμα κόλπα του, που περιελάμβαναν ακόμα και άλματα πάνω από μονοθέσια! Δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του και να ζητήσουμε τις εντυπώσεις του από την παρθενική του επαφή με τον μαγικό κόσμο της Formula 1!

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία», λέει και το λέει χορταστικά. «Με κάλεσαν στο Grand Prix για να κάνω ένα side show μαζί με παγκοσμίου φήμης b-boys (μετάφραση: χορευτές break dance). Ήταν η πρώτη μου φορά στην F1 και ελπίζω όχι η τελευταία. Παρότι δεν ήμουν ποτέ ο φανατικός της παρέας σε ότι είχε να κάνει με την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα, είναι άλλο πράγμα τα βλέπεις τα μονοθέσια από την τηλεόραση κι άλλο να τα βλέπεις από κοντά.


View this post on Instagram

F1 was an incredible experience for me! I got to flip

Keywords
Τυχαία Θέματα