Nissan Qashqai: Ευρυχωρία και ποιότητα

Οι λόγοι για τους οποίους το Nissan Qashqai αποτελεί το απόλυτο best seller της ιαπωνικής μάρκας είναι πολλοί. Και ένας από αυτούς, είναι ο εσωτερικός του κόσμος.

Το δημοφιλές μοντέλο διαθέτει ποιοτική και γεμάτη ισορροπία καμπίνα, με ξεχωριστή σχεδίαση και πολυτέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια! Στη νέα του γενιά το Qashqai έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο

τον πήχη.

Ας δούμε όμως μερικά από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Έχει νέο πίνακα οργάνων, δερμάτινο επιλογέα σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων και πολυχρηστικό τιμόνι σε σχήμα «D» που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση ωθώντας σας στο να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την οδήγηση.

Το σύστημα πολυμέσων Nissan Connect είναι αναβαθμισμένο και προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας και πλοήγηση με διευρυμένες δυνατότητες,

Ανάμεσα στα ποιοτικά υλικά του εσωτερικού κόσμου, συγκαταλέγονται και τα νέα, άνετα καθίσματα. Με νέα σχεδίαση, υψηλής ποιότητας δέρμα «Nappa», χαρακτηρίζονται από απαλή τρισδιάστατη επιφάνεια και σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με περίσσεια άνεση.

Κι αν σας αρέσει όταν ταξιδεύετε να έχετε επαφή με τον έξω κόσμο, η επιλογή της νέας πανοραμικής γυάλινης οροφής κάνει το Qashqai σας να ξεχωρίζει!

The post Nissan Qashqai: Ευρυχωρία και ποιότητα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα