MotoGP 2021: Παρασκευή 12/2 ανοίγει τα φύλλα της και η KTM

Μετά τη Ducati είναι η σειρά του Αυστριακού κατασκευαστή να αποκαλύψει διαδικτυακά τη μοτοσυκλέτα αλλά και τις ομάδες που θα κατεβάσει στις πίστες του 2021.

Ένας από τους κατασκευαστές-έκπληξη του 2020, η KTM, θα κάνει «πρεμιέρα» στη μεγάλη κατηγορία για 5η φορά στην ιστορία της. Όλα αυτά μετά από μια χρονιά που απέδειξε τη σκληρή δουλειά –μεταξύ άλλων– και του αναβάτη εξέλιξης Dani Pedrosa, αφού οι Αυστριακοί είδαν τη μοτοσυκλέτα τους να φέρνει νίκες και βάθρα,

με το RC16 να έχει κάνει άλματα προόδου μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια.

Και φτάνουμε στο «αύριο» μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς στις 12/2 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η αποκάλυψη της εργοστασιακής αλλά και της δορυφορικής πορτοκαλί ομάδας. Το παρών θα δώσουν όπως είναι φυσικό και οι αναβάτες της KTM Brad Binder, Miguel Oliveira, Danilo Petrucci και Iker Lecuona. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στα KTM.com, KTM Factory Racing καθώς και στις επίσημες σελίδες της KTM στα social media.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα σας ενημερώσουμε για τις παρουσιάσεις και των υπόλοιπων ομάδων, ενώ μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2021 (στις 28 Μαρτίου στο Κατάρ) θα επανέλθουμε και με ένα αφιέρωμα στις «εμφανίσεις» των μοτοσυκλετών της εφετινής χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Moto Guzzi V85 TT & TT Travel MY2021: Μηχανική και ηλεκτρονική αναβάθμιση

Αφιέρωμα: 30 χρόνια Honda CBR Fireblade

Suzuki Hayabusa MY2021: Το γεράκι εφορμά ξανά!

The post MotoGP 2021: Παρασκευή 12/2 ανοίγει τα φύλλα της και η KTM appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα