Kia Stinger: Ανανέωση στα σημεία

Διακριτικό facelift, με αναβαθμισμένο εσωτερικό για το ανανεωμένο Kia Stinger.

Οι σχεδιαστές της Kia πρέπει να ακολούθησαν το σύνθημα: «Δεν αλλάζεις την ομάδα που κερδίζει»

Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε ότι είναι το παλιό μοντέλο, υπάρχουν μερικές λεπτές αλλαγές στο Kia Stinger, ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος όπου οι προβολείς χρησιμοποιούν ένα νέο σχέδιο και τα φώτα ημέρας δεν είναι τόσο έντονα.

Η πιο σημαντική καινοτομία από την άποψη των σχεδιαστικών τροποποιήσεων

είναι στο πίσω μέρος όπου τα φώτα φρένων καλύπτουν όλο το πλάτος του αμαξώματος με 10 μεμονωμένα LED που σχηματίζουν ένα μοτίβο καρό σημαίας. Επιπλέον η ναυαρχίδα των GT της Kia θα διαθέτει μεγαλύτερα τελικά εξάτμισης για μια πιο επιθετική εμφάνιση. Η Kia έχει σχεδιάσει νέους τροχούς αλουμινίου 18 και 19 ιντσών προσθέτοντας ένα νέο χρώμα και δύο προαιρετικά πακέτα. Το πακέτο Dark που διατίθεται σε πολλές παγκόσμιες αγορές θα διαθέτει γυαλιστερό μαύρο πίσω διαχύτη και σκούρο φινίρισμα για τις άκρες εξάτμισης και το πίσω σήμα. Στη Βόρεια Αμερική, υπάρχει ένα πακέτο Black με τροχούς 19 ιντσών φινίρισμα σε ματ μαύρο, πίσω πτέρυγα και μαύρο χρώμα για τα πλαστικά καλύμματα, στα φτερά και τους καθρέπτες.

Στην καμπίνα, η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας 10,25 ιντσών που αντικαθιστά την παλιά εγκατάσταση 8,0 ιντσών. Η Kia αναφέρει ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε όλο το εσωτερικό είναι καλύτερα από πριν και οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν διακόσμηση από αλουμίνιο ή faux ανθρακονήματα για την κεντρική κονσόλα. Ο φωτισμός περιβάλλοντος έχει αναβαθμιστεί και τώρα υπάρχουν 64 επιλέξιμα χρώματα για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ανάλογα με την αγορά, το Stinger θα προσφέρεται με μια ποικιλία εσωτερικών πακέτων σε πολλά χρώματα και με διαθέσιμη δερμάτινη ταπετσαρία Nappa

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις επιλογές των κινητήρων ακόμη, αλλά ο τετρακύλινδρος 2.5-λίτρων 300-ίππων και ο 375-ίππος V6 3,5-λίτρων  twin-turbo από το Genesis G80 θα μπορούσαν να εξοπλίζουν το Stinger. Το ανανεωμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Κορέας κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021 πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του σε άλλες χώρες.

Διαβάστε επίσης:

Kia Stinger GTS Drift Mode (VIDEO)Kia Sonet: Νέο μοδάτο μικρό SUVΟι προηγμένες τεχνολογίες του Kia XCeed

The post Kia Stinger: Ανανέωση στα σημεία appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα