Jeep Gladiator Farout Concept: Το όχημα του εξερευνητή

Αν ψάχνετε ένα όχημα για να γυρίσετε τον κόσμο το πειραματικό (ως τώρα) Jeep Gladiator Farout Concept με πετρελαιοκινητήρα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η Jeep παρουσιάζει μέσω διαδικτύου τα πρωτότυπα Moab Easter Jeep Safari.

Το φετινό Moab Easter

Jeep Safari (έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο) ακυρώθηκε λόγω του κοροναϊού. Έτσι η Jeep αποφάσισε να κυκλοφορήσει τις μετατροπές των μοντέλων και τις νέες ιδέες της στο κοινό μέσω ίντερνετ. Το πρώτο Concept παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα με τη μορφή του Wrangler Rubicon 392 , και τώρα βλέπουμε ένα δεύτερο αυτοκίνητο επίδειξης: Το Gladiator Farout.

Το Gladiator Farout είναι ένα όχημα εκτός δρόμου, που αξιοποιεί τους χώρους του ανοιχτού ημιφορτηγού Gladiator για να προσφέρει την δυνατότητα διαμονής τεσσάρων ατόμων (σε σκηνή με κάποιες παραχωρήσεις) εκεί που δεν υπάρχει κανένα κατάλυμα. Το Gladiator Farout διαθέτει τον κινητήρα EcoDiesel V6 3.0 λίτρων που θα περάσει στην παραγωγή το 2021.Έχει απόδοση 260 ίππων και κατανάλωση 8,4 l / 100 χλμ. Το κύριο χαρακτηριστικό της πλήρως λειτουργικής κατασκευής είναι μια αναπτυσσόμενη σκηνή στην οροφή με μήκος 4,9 μέτρα 2,3 μέτρα ύψος. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως τέσσερα άτομα και ανοίγει και αποσύρεται άνετα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κάτω από τη σκηνή στο κλειστό κομμάτι της καρότσας, το Farout διαθέτει εσωτερικό με ξύλινη επένδυση με απαλό φωτισμό περιβάλλοντος, πλήρως λειτουργικό ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα, καθώς και κρεμαστά ράφια αποθήκευσης, ενσωματωμένα καθίσματα και χώρο τραπεζιού. Μέσα στην προσαρμοσμένη καμπίνα, το Gladiator Farout διαθέτει σκούρο μπλε δέρμα, πορτοκαλί ραφές και καρό λεπτομέρειες.

Εξωτερικά, το overlanding concept υιοθετεί ένα νέο χρώμα αμαξώματος «Earl» με μαύρου χρώματος κομμάτια στην κουκούλα, καθώς στις πόρτες, τους προφυλακτήρες και τα πρόσθετα. Για να ξεπερνά εύκολα τα εμπόδια, το Gladiator Farout είναι εξοπλισμένο με ένα κιτ ανύψωσης δύο ιντσών Jeep Performance Parts , ζάντες βαμμένες ματ 17 ιντσών με ελαστικά (mud terrain) 37 ιντσών, τροποποιημένο χαλύβδινο προφυλακτήρα Gladiator Rubicon εξοπλισμένο με βαρούλκο (5.443 kg) και αμορτισέρ/ ελατήρια της FOX.

Η Jeep δεν έχει ανακοινώσει αν το concept περάσει στην παραγωγή, αλλά μετά από τα (Wayout και Farout), είναι καιρός για ένα μοντέλο που βασίζεται στο Gladiator να βγει στην παραγωγή για τους λάτρης των outdoor δραστηριοτήτων.

Διαβάστε επίσης:

Ξεπούλησε σε μια μέρα το Jeep Gladiator

Ένα εξωφρενικής ισχύος Jeep Gladiator (video)

Και καυτή έκδοση το Jeep Gladiator; (+vid)

The post Jeep Gladiator Farout Concept: Το όχημα του εξερευνητή appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα