H Suzuki «ποντάρει» πάνω στο Jimny

Η 2η γενιά του Jimny θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες μέρες, με τις πληροφορίες από τη Suzuki να αναφέρουν πως αναμένεται η ζήτηση να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ ([email protected])

Στην έκθεση του Τόκιο θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Suzuki Jimny, με τις πρώτες εικόνες του μοντέλου που διέρρευσαν στο διαδίκτυο να μας δείχνουν το σχεδιαστικό μοτίβο που θα ακολουθήσει

το μοντέλο παραγωγής.

Μετά από 20 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης εμπορικής πορείας, η δεύτερη γενιά του Jimny θα έχει και πάλι ένα αποκλειστικά 3θέσιο αμάξωμα, με τετραγωνισμένο στυλ και περιμετρικά πλαστικά προστατευτικά, που θα τονίζουν τον off road χαρακτήρα του.

Στο εσωτερικό, το ταμπλό διαθέτει και πάλι ένα τετραγωνισμένο design, όμως πάνω του έχουν προστεθεί κάποια στοιχεία που κάνουν τη διαφορά, όπως η οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, οι στρογγυλοί διακόπτες για τον κλιματισμό και τα αεροπορικού τύπου μπουτόν ακριβώς από κάτω τους. Τα στοιχεία αυτά προσδίδουν έναν πιο σύγχρονο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο έναντι του υπάρχοντος Jimny.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του, αναμένουμε το νέο Jimny να χτιστεί σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και να φέρει την τετρακίνηση AllGrip της Suzuki. Οι κινητήρες παραμένουν αυτή τη στιγμή άγνωστοι, αν και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά το αυτοκίνητο να διαθέτει turbo μοτέρ, τον 1.000άρη των 110 ίππων της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα