H Polestar ανακοινώνει τα πλάνα της για την αμερικάνικη αγορά

Η σουηδική εταιρεία Polestar μας αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν οι άνθρωποί της να πουλήσουν το πολυαναμενόμενο μοντέλο Polestar 1, στην αγορά των ΗΠΑ.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar, Thomas Ingenlath, επισημοποίησε τα σχέδια της εταιρείας που αφορούν την αμερικάνικη αγορά και το λανσάρισμα του Polestar 1, τονίζοντας ότι η κρυφή επιθυμία τους είναι μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, που

θα καταργήσει τον παραδοσιακό τρόπο ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου. Ναι μεν η Polestar επικεντρώνεται κυρίως στην πώληση του μοντέλου μέσω διαδικτύου, αλλά ο Ingenlath αναγνώρισε ότι η πλειοψηφία των αγοραστών θέλουν να δουν από κοντά ένα αυτοκίνητο πριν το παραγγείλουν.

Για να καλύψει την ανάγκη αυτή , η εταιρεία θα δημιουργήσει αντιπροσωπείες που θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των μεγάλων μητροπόλεων, αρχής γεννωμένης από τη Νέα Υόρκη, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα εννέα, σε Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντάλλας ή Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Σαν Φρανσίσκο, Σηάτλ και Ουάσινγκτον. Πέραν αυτού, και μέχρι τα μέσα το 2020 θα ανοίξουν επιπλέον 60 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ενώ αναμένεται εντός ολίγου να δημιουργηθεί και η επίσημη εισαγωγική εταιρεία Polestar North America. Σε κάθε αντιπροσωπεία θα απασχολούνται ανεξάρτητοι πωλητές, ειδικοί για το προϊόν, οι οποίοι θα μπορούν να εξηγήσουν στον πελάτη την τεχνολογία του αυτοκινήτου και τον υβριδικό κινητήρα plug-in.

Εκτός από τα παραπάνω, η Polestar αποκάλυψε ότι η νέα μονάδα παραγωγής κοντεύει να ολοκληρωθεί και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη λειτουργία της στα μέσα του 2019, ενώ και τα 200 μοντέλα που προορίζονται για την αγορά των ΗΠΑ έχουν προπωληθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα