H Nissan στηρίζει τη μάχη κατά του κορωνοϊού

00:19 2/2/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Nissan, μέσω της κοινοπραξίας της στην Κίνα, προσφέρει 5 εκατομμύρια γουάν, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η Nissan στην Κίνα και η Dongfeng Motor Company Limited, προσφέρουν 5 εκατομμύρια γουάν και 100.000 μάσκες για να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στον νέο κορωνοϊό, στην επαρχία Hubei. Από την στιγμή εξάπλωσης του νέου ιού στην πόλη Wuhan, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της DFL, η ομάδα διαχείρισης

της Nissan και της DFL βρέθηκαν σε επιφυλακή για ενδεχόμενες επιπτώσεις στους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους και τους προμηθευτές τους, τόσο στην Wuhan, όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

“Είμαστε πολύ ανήσυχοι για τον αντίκτυπο του νέου κορωνοϊού”, δήλωσε ο Shohei Yamazaki, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης στην Κίνα και πρόεδρος της DFL. “Η Wuhan, καθώς και η επαρχία Hubei, αποτελούν σημαντική βάση για τη Nissan στην Κίνα. Μέσω αυτής της δωρεάς, στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας, συμπαραστεκόμαστε στον λαό της Wuhan και σε ολόκληρη την Κίνα.

“Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των εμπόρων και των προμηθευτών μας και των οικογενειών τους. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με τον κορωνοϊό και την υγεία των εργαζομένων, των εμπόρων και των προμηθευτών μας στο Wuhan και στην Κίνα, παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης και προφύλαξης.”
Υπάρχουν επτά επιχειρησιακές μονάδες υπό την “σκέπη” της Dongfeng Motor Company Limited που, μεταξύ άλλων, δραστηριοποιούνται με τα εμπορικά σήματα των Nissan και Infiniti, στους τομείς των οχημάτων και των ανταλλακτικών.

The post H Nissan στηρίζει τη μάχη κατά του κορωνοϊού appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα