H Lamborghini Urus παίρνει τα βουνά (video)

Συνήθως για τα επιβλητικά δημιουργήματα της Lamborghini, διοργανώνονται track days υψηλών συγκινήσεων.

Όμως με την Urus, οι Ιταλοί άλλαξαν τους κανόνες τους παιχνιδιού. Αύξησαν την απόσταση από το έδαφος, αύξησαν τις δυνατότητες αλλά χωρίς να θυσιάζουν επιδόσεις. Και για να το αποδείξουν, αντί για track day για τους πελάτες τους, δημιούργησαν το Lamborghini

Esperienza Terra!

Πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο για να εξερευνήσει κανείς τις πολλαπλές αρετές του πρώτου SUV παραγωγής από τη Σάντ’ Άγκατα Μπολονέζε! Μία δοκιμασία 800 χιλιομέτρων επί Ρωσικού εδάφους, μία πρόκληση για άνθρωπο και αυτοκίνητο.

Έλαβε χώρα στα Αλτάια Όρη, κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Κίνα, τη Μογγολία και το Καζακστάν. Με χωμάτινες διαδρομές σε σχεδόν… παρθένα μέρη, ορεινές διαδρομές, γραφικά τοπία, απαιτητικές ανωφέρειες. Φημισμένα περάσματα όπως το Katu-Yaryk και μαγευτικά μέρη όπως η λίμνη Teletskoye που αποτελεί Παγκόσμιο Μνημείο Κληρονομιάς της UNESCO!

Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο πεδίο δοκιμής του θηρίου με τη V8 καρδιά των 650 ίππων; Και της αξιοποίησης του διακόπτη ANIMA που προσαρμόζει τη λειτουργεία της Urus ανάλογα το έδαφος που πατά (Terra, Sport, Strada).

Περισσότερα στο σύντομο αλλά εκρηκτικό video που ακολουθεί…



Διαβάστε επίσης:
Εκτός δρόμου περιπέτειες με Lamborghini Urus (video)
Video: Το Off-Rad πακέτο της Lamborghini Urus (video)
Η Lamborghini Urus χορεύει στην άμμο (video)

The post H Lamborghini Urus παίρνει τα βουνά (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα