H Fiat Professional «τρέχει» και φέτος στο FIM MXGP Motocross

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η μάρκα των επαγγελματικών αυτοκινήτων του FCA Group, η Fiat Professional, είναι ο επίσημος χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MXGP Motocross.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μάλιστα ο περυσινός πρωταθλητής Tony Cairoli είναι πρεσβευτής της μάρκας και έχει ως επίσημο όχημα το Fullback Cross, το pick-up της γκάμας Fiat Professional.

Το

παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM MXGP Motocross έρχεται στην Ευρώπη. Μετά από την εναρκτήρια εκδήλωση στην Αργεντινή, οι αναβάτες θα κατευθυνθούν στην πίστα του Valkenswaard, στην Ολλανδία, η οποία θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση στην γηραιά Ήπειρο την Κυριακή, 18 Μαρτίου.

Στους δύο αγώνες της Παταγονίας, ο Cairoli βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 47 πόντους που προέρχονται από μία νίκη και μία δεύτερη θέση.

Πρέπει να σημειωθεί πως η Fiat Professional έχει δημιουργήσει μία ειδική προσφορά για όλους τους λάτρεις του πρωταθλήματος MXGP. Οι θεατές σε οποιαδήποτε από τις Ευρωπαϊκές σκηνές του πρωταθλήματος θα λάβουν πέντε συνολικά έτη εγγύησης εάν αγοράσουν ένα καινούργιο επαγγελματικό αυτοκίνητο από την γκάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα