H Ferrari είναι έτοιμη να αποκαλύψει το πρώτο SUV μοντέλο της

Το πρώτο SUV ή για να είμαστε πιο ακριβείς FUV της Ferrari ετοιμάζεται για την λαμπερή πρεμιέρα του και οι φημολογία για τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές του οργιάζουν.

Πολλοί μιλούν για το πιο αντισυμβατικό μοντέλο στην ιστορία της Ferrari όμως πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που ποντάρουν πως με τη νέα Purosangue η ιταλική φίρμα θα γνωρίσει μια πρωτόγνωρη εμπορική επιτυχία που θα θέσει νέα δεδομένα για ολόκληρο το μέλλον της. Η Ferrari χαρακτηρίζει την Purosangue ως FUV (Ferrari Utility Vehicle) και ουσιαστικά πρόκειται για ένα hyper-SUV που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Lamborghini Urus, την Aston Martin DBX αλλά και τις κορυφαίες εκδόσεις της Porsche Cayenne.

Πρόσφατα η Ferrari αποκάλυψε πως η Purosangue θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη Roma GT, δηλαδή αυτή για μοντέλα με τον κινητήρα εμπρός. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό και κατά καιρούς έχουμε δει πολλά ψηφιακά μοντέλα που επιχειρούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα σχετικά με την εικόνα της Purosangue. Μια από τις πιο ισχυρές υποθέσεις είναι αυτή που θέλει να υπάρχουν αρκετές αισθητικές επιρροές από την Roma GT με βασικά στοιχεία το μακρύ καπό και την κοντή ουρά, αλλά και τις έντονες καμπύλες.

Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές η Purosangue είναι πολύ πιθανό να υιοθετεί υβριδική τεχνολογία η οποία θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιο μικρό V6 αλλά και με μεγαλύτερους V8 και V12 κινητήρες. Πάντως η πιο πιθανή εκδοχή είναι αυτή του υπετροφοδοτούμενου V8 των 3.9 λίτρων με 620 ίππους και 77,5 χλγμ ροπής ο οποίος όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συνεργάζεται με κάποιο σύστημα τετρακίνησης. Η πρεμιέρα της Purosangue αναμένεται μέσα στο 2021.

The post H Ferrari είναι έτοιμη να αποκαλύψει το πρώτο SUV μοντέλο της appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα