GP Ουγγαρίας: Ταχύτερος ο Vettel στο FP3, ασταθείς οι Mercedes

Με το FP2, o Sebastian Vettel σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και στο FP3, την τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών αλλά και τελική πρόβα ενόψει της μάχης των κατατακτήριων δοκιμών του Ουγγρικού Grand Prix.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

O οδηγός της Ferrari ήταν 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος του Valterri Bottas, με τους χρόνους και των δύο να έρχονται με τη ultra

soft γόμα της Pirelli, που είναι διαθέσιμη μαζί με τις soft και medium.

Όμως ήταν ένα δύσκολο πρωινό για τη Mercedes καθώς συνεχίστηκαν τα προβλήματα της Παρασκευής, με τις W09 να επιδεικνύουν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των πρωταθλητών αστάθεια.

Meanwhile, teammate Hamilton gets in a spin
#HungarianGP #F1 pic.twitter.com/sNgsjC4XuA

Formula 1 (@F1) July 28, 2018

Αρχικά ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton που έχασε τον έλεγχο στο chicane, στη συνέχεια ήταν ο teammate του που μάλιστα κατέληξε στις μπαριέρες. Ευτυχώς για εκείνον, με την επαφή να είναι ανεπαίσθητη και οι ζημιές περιορισμένες.

Bottas spins in exactly the same place as his teammate

He goes a little futher, and bumps against the barrier #HungarianGP #F1 pic.twitter.com/Y15jnW0l7l

Formula 1 (@F1) July 28, 2018

Οι Red Bull ήταν απρόσμενα πίσω, με τον Daniel Ricciardo να έχει μία παραλίγο επαφή με τη Haas του Kevin Magnussen και τον Max Verstappen να πρωταγωνιστεί σε ένα άλλο συμβάν με τη Sauber του Charles Leclerc.

A close call for Ricciardo

He encountered a slow Magnussen on the racing line#HungarianGP #F1 pic.twitter.com/rTvRDvND9t

Formula 1 (@F1) July 28, 2018

Θεατής στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας ήταν ο Stoffel Vandoorne, καθώς οι μηχανικοί της McLaren τοποθετούσαν στο μονοθέσιό του το νέο πάτωμα, που στάλθηκε από το εργοστάσιο της ομάδας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα