Fiat 500 by Repetto: Απογείωση του στιλ

Εντάξει δεν μπορείτε να θυμάστε όλες τις ειδικές εκδόσεις του σύγχρονου 500 που έφτιαξε η Fiat. Το οξύμωρο είναι πως υπάρχει επίσης σοβαρή πιθανότητα οι περισσότεροι άνθρωποι της FCA να μη μπορούν να θυμηθούν τον ακριβή αριθμό τους.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Όσο γι αυτό το τελευταίο, δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Repetto, μιας γαλλικής εταιρείας υποδημάτων, οπότε εύλογα ονομάζεται Fiat 500 Repetto. Το αυτοκίνητο

φέρει εξωτερικό χρώμα Bordeaux Opera, ενώ η σιλουέτα του διακρίνεται επίσης από κάποιες πικάντικες στιλιστικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Το σύνολο ολοκληρώνουν οι πανέμορφες ζάντες αλουμινίου πολλαπλών ακτίνων. Ειδικό πρόγραμμα έχει εκτελεστεί στην καμπίνα, όπου το ταμπλό διαθέτει τις ίδιες πινελιές με την εξωτερική απόχρωση. Η νέα ειδική έκδοση του Fiat 500 διαθέτει δερμάτινη επένδυση Poltrona Frau, πανοραμική ηλιοροφή, κλιματισμό, sat-nav, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και πολλά άλλα στον πλούσιο εξοπλισμό.

Οι πελάτες θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ δύο βενζινοκινητήρων, ο πρώτος είναι ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός 1,2 λίτρων με 69 PS ο οποίος συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και την υπερτροφοδοτούμενη μονάδα με τους δύο κυλίνδρους (TwinAir) των 85 PS. Κάθε Fiat 500 by Repetto έρχεται με ένα ειδικό κουτί δώρου που περιέχει ένα ζευγάρι παπούτσια μπαλέτου, μπρελόκ όπως και αρώματα, όλα υπογεγραμμένα από τη γαλλική εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Fiat 500, Repetto, Απογείωση,Fiat 500, Repetto, apogeiosi