Audi: Στον πάγο τα σχέδια για ιπτάμενο αυτοκίνητο taxi

Η Audi φαίνεται να το ξανασκέφτεται όσον αφορά στην δημιουργία του ιπτάμενου taxi της με concept Pop.Up. Η γερμανική εταιρία σταμάτησε την εξέλιξη του concept και αυτή τη στιγμή επανεξετάζει τη συνεργασία της με την Airbus.

Το αυτόνομο concept Pop.Up είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο με την Audi

να εργάζεται εδώ και καιρό πάνω σε αυτό μαζί με την Airbus. Η καμπίνα του concept μου μπορεί να συνεργαστεί είτε με πλατφόρμα με τροχούς είτε με drone και να προσφέρει μετακίνηση σε έδαφος και αέρα είναι μια εξαιρετική ιδέα για τις μεγαλουπόλεις του μέλλοντος.

Τώρα όμως όλα δείχνουν ότι το φιλόδοξο project παίρνει αναβολή καθώς η Audi ετοιμάζει ένα νέο όραμα για τις αστικές μετακινήσεις από αέρα.

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό Automotive News η εταιρία ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει λάβει ακόμη μια τελική απόφαση που να αφορά στην έκβαση του project και κρατάει τα χαρτιά της ανοιχτά. Ωστόσο πρόσθεσε πως η εξέλιξη του concept Pop.Up που γινόταν σε συνεργασία με την Airbus και τη θυγατρική της Audi, Italdesign, έχει σταματήσει.

Σύμφωνα με τον Bernd Martens, το δ.σ. της Audi η γερμανική εταιρία επιθυμεί να έχει ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο έτοιμο μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Όπως και να έχει και σύμφωνα με την γερμανική εταιρία θα περάσει ακόμη πολύς καιρός μέχρι να δούμε ένα τέτοιο project taxi-με αφαιρούμενη καμπίνα δηλαδή- να μπαίνει στην μαζική παραγωγή.

Από την μεριά της η Airbus αρνήθηκε να σχολιάσει αναφορικά με το τέλος της συνεργασίας της με την Audi.

The post Audi: Στον πάγο τα σχέδια για ιπτάμενο αυτοκίνητο taxi appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα