Audi A3 Sportback: Ακόμα πιο ακριβής πλοήγηση

Το νέο Audi A3 Sportback, το πλέον premium hatchback μοντέλο, είναι πια πιο προηγμένο τεχνολογικά από ποτέ.

Κι αυτή η πληθώρα τεχνολογικών λύσεων, δεν περιορίζεται μόνο στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας που αποτελούν φύλακες-αγγέλους. Επεκτείνεται και στον τομέα της πλοήγησης, με αποτέλεσμα το νέο A3 Sportback να μπορεί να σας πάει… παντού και με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο!

Προαιρετικά, η Audi προσφέρει MMI navigation plus, το οποίο

διαθέτει τις ίδιες λειτουργίες με τα αντίστοιχα συστήματα μεγαλύτερων κατηγοριών. Το σύστημα πλοήγησης μπορεί να κάνει έξυπνες προτάσεις διαδρομών με βάση το ιστορικό ταξιδιού.

Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνει υπόψη στατιστικά δεδομένα σχετικά με την ώρα και την πυκνότητα της κυκλοφορίας, καθώς και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση της κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση διακοπής της ροής δεδομένων, όπως για παράδειγμα κατά την οδήγηση μέσα σε μια σήραγγα, η πλοήγηση στην πορεία συνεχίζεται απρόσκοπτα από το ίδιο το σύστημα.

Οι βασικές υπηρεσίες της Audi συνδέουν την πλοήγηση με τις πληροφορίες της κυκλοφορίας, εμπλουτίζουν τα σημεία ενδιαφέροντος με φωτογραφίες, τις ώρες και τα σχόλια των χρηστών και παρέχουν μια πρόγνωση καιρού για τον προορισμό πλοήγησης.

Τέλος, σε συνδυασμό με το Audi connect navigation & infotainment plus, δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης από το Google Earth και λεπτομερή 3D μοντέλα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων διευκολύνουν τον προσανατολισμό.

Διαβάστε επίσης:
Νέο Audi A3 Sportback με εξοπλισμό από μεγαλύτερες κατηγορίες

Audi A3 Sportback: Πλήρης ψηφιακός έλεγχος

Αudi A3 Sportback: To νέο premium μικρομεσαίο με μια ματιά 

The post Audi A3 Sportback: Ακόμα πιο ακριβής πλοήγηση appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα