16χρονος “μπούκαρε” με Ford Mustang σε κατοικία

Εκείνη την ώρα, ο 27χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας κοιμόταν – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν πριν λίγες μέρες στην Πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ, όταν μία Ford Mustang… μπούκαρε εντός κατοικίας.

Ειδικότερα, πίσω από το τιμόνι του σπορ αυτοκινήτου καθόταν ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο έχασε τον έλεγχο της Mustang,

κατεδαφίζοντας μεγάλο μέρος παρακείμενης κατοικίας. Σημειώνεται πως στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν άλλο ένα παιδί ίδιας ηλικίας.

Τη στιγμή του ατυχήματος, εντός του σπιτιού κοιμόταν ο 27χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος αποκόμισε ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα, ενώ σε κίνδυνο βρίσκεται και η ζωή του οδηγού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Όσον αφορά τον/την συνεπιβάτη (σ.σ. άγνωστο το φύλο) αυτός/αυτή υπέστη πιο ελαφρά τραύματα, παρά το γεγονός πως δεν φορούσε ζώνη.

Όπως διευκρινίζει το ειδησεογραφικό Μέσο WKYC, και τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα διακομίσθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γειτόνων, οι οποίοι αναφέρουν πως μέχρι να καταφτάσουν οι πρώτες βοήθειες, ο/η συνοδηγός κειτόταν στο γρασίδι της αυτής της κατοικίας.

Σοκαριστική είναι, παράλληλα, και η εικόνα που δημοσίευσαν διαδικτυακά οι αστυνομικές αρχές του Οχάιο, στην οποία η κατοικία προβάλλει μισο-κατεδαφισμένη και η Ford Mustang αναποδογυρισμένη.

Σημειώνεται πως τα τελευταία χρόνια, στο συγκεκριμένο σημείο έχουν συμβεί αρκετά αυτοκινητιστικά ατυχήματα, δύο εκ των οποίων ήταν θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης:

Dodge Charger “σκορπάει τον τρόμο” σε συνάντηση με supercars (video)

Φορτηγό σφηνώνει σε τούνελ

Αδιανόητο: Τρένο εκτροχιάστηκε και σώθηκε από ουρά αγάλματος φάλαινας!

The post 16χρονος “μπούκαρε” με Ford Mustang σε κατοικία appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα