ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ : Τον τσάκωσε η κάμερα στην Κέρκυρα, δείτε το βίντεο

Η ομάδα του Corfuland.gr εντόπισε τον Jon Bon Jovi με την οικογένειά του στην Κέρκυρα, ενώ επέστρεφε από την κρουαζιέρα του στο Ιόνιο για να επιβιβαστεί στο Lear Jet με το οποίο αναχώρησε σήμερα Πέμπτη στις 11:00 το πρωί.

Η πρώτη συνάντηση ήταν στο σημείο της “Σκάλας του Δημάρχου” στην περιοχή της Γαρίτσας, όπου έφτασε με φουσκωτό μετά την αναχώρηση του από

το πολυτελές γιωτ C2 και εν συνεχεία στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας από όπου επιβιβάστηκε στο lear Jet Calamos με την οικογένεια του για το ταξίδι της επιστροφής.

Η ομάδα του Corfuland.gr εντόπισε τον Jon Bon Jovi με την οικογένειά του στην Κέρκυρα, ενώ επέστρεφε από την κρουαζιέρα του στο Ιόνιο για να επιβιβαστεί στο Lear Jet με το οποίο αναχώρησε σήμερα Πέμπτη στις 11:00 το πρωί.

Η πρώτη συνάντηση ήταν στο σημείο της “Σκάλας του Δημάρχου” στην περιοχή της Γαρίτσας, όπου έφτασε με φουσκωτό μετά την αναχώρηση του από το πολυτελές γιωτ C2 και εν συνεχεία στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας από όπου επιβιβάστηκε στο lear Jet Calamos με την οικογένεια του για το ταξίδι της επιστροφής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν πολύ φιλικός και προς το προσωπικό του σκάφους στο οποίο διέμενε, αφού τους χαιρέτισε όλους με χειραψία αλλά και προς τους περαστικούς που τον χαιρετούσαν και έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Τζον Μπον Τζόβι
Keywords
Τυχαία Θέματα