ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : Πούλησαν 13χρονη για 3.000 ευρώ

3.000 ευρώ. Τόσο ξεπουλήθηκε η ζωή ενός 13χρονου κοριτσιού από τη FYROM και μάλιστα από την ίδια την οικογένειά της, προκειμένου η μικρή να σταλεί ως νύφη στην Ιταλία.

Όταν όμως το “πακέτο” έφτασε στην Βενετία, ο γαμπρός και η μητέρα του, κακοποίησαν την άτυχη νεαρή με αποτέλεσμα η τραγική της ιστορία να δει το φως της δημοσιότητας.

3.000 ευρώ. Τόσο ξεπουλήθηκε η ζωή ενός 13χρονου κοριτσιού από τη FYROM

και μάλιστα από την ίδια την οικογένειά της, προκειμένου η μικρή να σταλεί ως νύφη στην Ιταλία.

Όταν όμως το “πακέτο” έφτασε στην Βενετία, ο γαμπρός και η μητέρα του, κακοποίησαν την άτυχη νεαρή με αποτέλεσμα η τραγική της ιστορία να δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 13χρονης, η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των ιταλικών αρχών, οι γονείς της την πούλησαν σε ομοεθνείς τους που έμεναν στην Βενετία σαν νύφη για τον 17χρονο γιο τους. Μόλις όμως έφτασε στην ιταλική πόλη η νεαρή μαζί με την μέλλουσα πεθερά της, έπεσε θύμα βίας.

Η πεθερά πίεζε τον γιο της να “κάνει το καθήκον του” και για αυτό το σκοπό ακινητοποιούσε την 13χρονη, ενώ όταν εκείνη αρνείτο να υποκύψει στις ορέξεις του νεαρού η πεθερά την χτυπούσε, της βύθιζε το κεφάλι στην μπανιέρα και της έκαιγε τα πόδια.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση όταν πολίτες έκαναν λόγο για μια κοπέλα που κυκλοφορούσε με τραύματα και εγκαύματα στα πόδια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές λοιπόν, οι αρχές εντόπισαν την κοπέλα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ βρήκαν και την πεθερά που είχε κατορθώσει να φτάσει μέχρι τη Νάπολη για να ξεφύγει, η οποία μαζί με τον γιο της κατηγορούνται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση ανήλικου.

Ιταλία
Keywords
Τυχαία Θέματα