ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ : "Ο σύζυγος μας άφησε για μια 22χρονη...!"

Αυτό τον τρόπο βρήκε μια απατημένη σύζυγος για να “ξεφορτωθεί” το σπίτι όπου ζούσε με τον ατακτούλη άντρα της, και τις αναμνήσεις του μαζί!

Ανήρτησε την πινακίδα της φωτογραφίας, γράφοντας: “Ο σύζυγός μου μας άφησε για μία 22χρονη… Το σπίτι πωλείται από την περιφρονημένη, ελαφρώς πικραμένη και ελεύθερη πλέον ιδιοκτήτρια”!

Αυτό τον τρόπο βρήκε μια απατημένη σύζυγος για να “ξεφορτωθεί” το σπίτι όπου ζούσε με τον ατακτούλη άντρα της, και τις αναμνήσεις του μαζί!

Ανήρτησε την πινακίδα της φωτογραφίας, γράφοντας: “Ο σύζυγός μου μας άφησε για μία 22χρονη… Το σπίτι πωλείται από την

περιφρονημένη, ελαφρώς πικραμένη και ελεύθερη πλέον ιδιοκτήτρια”!

“Δεν γίνονται αποδεκτοί οι μοιχοί” πρόσθεσε σε μια δεύτερη πινακίδα για να κάνει ακόμα πιο σαφή τον λόγο που πουλάει το εδώ και χρόνια σπίτι της.

H 37χρονη Elle Zober, είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ζούσε στο Όρεγκον εδώ και 10 χρόνια μαζί με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά.

Τώρα μετά το κέρατο που έφαγε από τον σύζυγο (την απατούσε κατ’ εξακολούθηση με μια φοιτήτρια πανεπιστημίου) έφτασε στο σημείο να βάλει στην είσοδο του σπιτιού της την ταμπέλα αυτή.

Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω και παρά την πίκρα και την στεναχώρια της βρήκε την δύναμη να προωθήσει την πώληση του σπιτιού με μια ασυνήθιστη κίνηση μάρκετινγκ.

Όπως ήταν φυσικό, η πρωτοβουλία προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και του διαδικτύου.

Στο διαδίκτυο πάντως γράφεται ότι και ο σύζυγος εγκρίνει την κίνησή της αυτή. Άλλωστε ο ίδιος συνεχίζει την νέα του ζωή με την 22χρονη φοιτήτρια. Μάλιστα φέρεται να της είπε ότι βρήκε την ιδέα της εξαιρετική!

Αμερική
Keywords
Τυχαία Θέματα