ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Την ώρα που πήγαιναν στην τουαλέτα

14:00 3/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι του Ρεθύμνου από τη δράση 32χρονου λογιστή ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε συλληφθεί γιατί είχε τοποθετήσει μικροκάμερες σε γυναικείες τουαλέτες καταστημάτων και δημοσίων υπηρεσιών παρακολουθώντας γυναίκες εν αγνοία τους, σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Όπως προέκυψε από το πρώτο στάδιο της προανάκρισης ο 32χρονος είχε γεμίζει με μικροκάμερες όχι μόνο τουαλέτες καφετεριών και μπαρ της πόλης, αλλά και χώρους δημοσίων κτιρίων και υπηρεσίων όπως η Εισαγγελία Ρεθύμνου, η Εφορία και το ΙΚΑ.

Θορυβημένοι

είναι οι κάτοικοι του Ρεθύμνου από τη δράση 32χρονου λογιστή ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε συλληφθεί γιατί είχε τοποθετήσει μικροκάμερες σε γυναικείες τουαλέτες καταστημάτων και δημοσίων υπηρεσιών παρακολουθώντας γυναίκες εν αγνοία τους, σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Όπως προέκυψε από το πρώτο στάδιο της προανάκρισης ο 32χρονος είχε γεμίσει με μικροκάμερες όχι μόνο τουαλέτες καφετεριών και μπαρ της πόλης, αλλά και χώρους δημοσίων κτιρίων και υπηρεσίων όπως η Εισαγγελία Ρεθύμνου, η Εφορία και το ΙΚΑ.

Ο νεαρός λογιστής ο οποίος κατηγορείται για καταγραφή μη δημόσιων στιγμών με τεχνητά μέσα και πορνογραφία ανηλίκων,σύμφωνα με το flashnews.gr, ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την πράξη του και δήλωσε μάλιστα ότι όλα ξεκίνησαν ως... αστείο και μετά έγινε συνήθεια.

Δύσκολο βέβαια να δείξουν επιείκεια τα... θύματα της υπόθεσης ακόμα και μετά τη διαβεβαίωσή του ότι τα εκατοντάδες βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του τα είχε για προσωπική χρήση και όχι προς πώληση.

Ο "ματάκιας" του Ρεθύμνου αποκαλύφθηκε όταν ιδιοκτήτρια καφετέριας τον έπιασε στα πράσα να τοποθετεί κάμερα στις τουαλέτες του καταστήματος της και τον κατήγγειλε. 

Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα