ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ : "Έδειξε" το εσώρουχό της στο Πρόεδρο της Κύπρου!

Πριν απο λίγες μέρες δεν δίστασε να αποκαλύψη on stage ότι δεν φοράει εσώρουχο εξιτάροντας την φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Στην εμφάνιση της στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας το βράδυ του Σαββάτου η Έλενα Παπαρίζου, όπως γράφει το κυπριακό site showbiz.com.cy, όχι μόνο φορούσε εσώρουχο αλλά το είδαν όλοι με τα μάτια τους καθώς το σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα που φορούσε δεν μπορούσε να αποφύγει τα hot ατυχήματα με τον πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια

που καθόταν στα πρώτα τραπέζια να δείχνει σαστισμένος στο θέαμα.

Πριν απο λίγες μέρες δεν δίστασε να αποκαλύψη on stage ότι δεν φοράει εσώρουχο εξιτάροντας την φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Στην εμφάνιση της στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας το βράδυ του Σαββάτου η Έλενα Παπαρίζου, όπως γράφει το κυπριακό site showbiz.com.cy, όχι μόνο φορούσε εσώρουχο αλλά το είδαν όλοι με τα μάτια τους καθώς το σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα που φορούσε δεν μπορούσε να αποφύγει τα hot ατυχήματα με τον πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια που καθόταν στα πρώτα τραπέζια να δείχνει σαστισμένος στο θέαμα.

«Ήταν η έκπληξη της βραδιάς η Έλενα Παπαρίζου, καθώς ενθουσίασε τον κόσμο όχι μόνο με τις χορευτικές τις ικανότητες, αλλά και με τις φωνητικές. Παρόλα αυτά η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι αποκαλύφθηκε και το εσώρουχό της κατά τη διάρκεια του χορευτικού της», δήλωσε δημοσιογράφος που βρέθηκε στη συναυλία.

Έλενα Παπαρίζου
Keywords
Τυχαία Θέματα