ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ : Αποφεύγω να εκθέτω την προσωπική μου ζωή

11:45 3/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Για την καλλιτεχνική της πορεία και το μέλλον μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Η ηθοποιός νιώθει τυχερή που σε μια δύσκολη εποχή μπορεί και έχει δουλειά και τονίζει πως αν και η τηλεόραση βοήθησε εκείνη προτιμά το θέατρο:

Για την καλλιτεχνική της πορεία και το μέλλον μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Η ηθοποιός νιώθει τυχερή που σε μια δύσκολη εποχή μπορεί και έχει δουλειά και τονίζει πως αν και η τηλεόραση

βοήθησε εκείνη προτιμά το θέατρο:

«Η τηλεόραση πάντα βοηθάει, αλλά εμένα η βάση μου είναι το θέατρο, μπορεί να με αναγνωρίζουν από την τηλεόραση άλλα το κέρδος είναι να καταφέρεις να υπάρχεις στα θεατρικά δρώμενα».

Η ίδια δεν αποτελεί μέρος του star system και τονίζει ότι πως όλα είναι θέμα επιλογών:

«Βάζω τα όρια μου, διατηρώ την προσωπική μου ζωή, και αποφεύγω να πηγαίνω σε μέρη που ξέρω ότι υπάρχει κίνδυνος να εκθέσω την προσωπική μου ζωή».

Όσο για το μέλλον, η ηθοποιός είναι αισιόδοξη υπογραμμίζοντας ότι μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε πιο δυνατοί:

«Οι άνθρωποι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ξυπνάνε…έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο», ενώ πρόσθεσε: «Νιώθω αγάπη και ζεστασιά από και προς τον άνθρωπο, είμαστε ανθρωπάκια και πιστεύω ότι κάποιος από ψηλά βλέπει τις δυσκολίες που βιώνουμε και μας βοηθά, εγώ τουλάχιστον στην δική μου ζωή το βιώνω και βλέπω να μου συμβαίνουν μικρά θαύματα».

Δείτε το βίντεο:

Δήμητρα Στογιάννη
Keywords
Τυχαία Θέματα