ΜΠΕΤΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ : "Φοράω ακόμα το μονόπετρο του Μπαλοτέλι!"

H Μπέτυ Κουράκου, μίλησε στην “Μεσημεριανή Μελέτη” για τους λόγους του χωρισμού της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι καθώς και για το πώς είναι η σχέση τους σήμερα.

“Ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Έχουμε ακόμα επικοινωνία. Προχθές μιλούσαμε και στο Skype. Αγαπιόμαστε, αλλά είναι καλύτερα έτσι”.

H Μπέτυ Κουράκου, μίλησε στην “Μεσημεριανή Μελέτη”

για τους λόγους του χωρισμού της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι καθώς και για το πώς είναι η σχέση τους σήμερα.

“Ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Έχουμε ακόμα επικοινωνία. Προχθές μιλούσαμε και στο Skype. Αγαπιόμαστε, αλλά είναι καλύτερα έτσι”.

Όσο για την αιτία χωρισμού; “Υπήρχαν μικροπροβληματάκια στη σχέση μας”, τονίζει το μοντέλο.

Μίλησε και για τον χαρακτήρα του και τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, δηλώνοντας  ότι “τον έχουν αδικήσει πολύ. Είναι καλό παιδί. Έχουν πει πολλά για τον ίδιο”.

Η Κουράκου γνώριζε πως ο Μπαλοτέλι είχε πρόσφατα σχέση με γνωστή Iταλίδα, η οποία τον έπιασε στα πράσα με άλλη κοπέλα και όπως τόνισε η ίδια “ήταν μια ξανθιά άσχημη πορνοστάρ”!

.Όσο για τον αν την είχε απατήσει, δήλωσε ότι “δόξα τον θεό δεν μου είχε κάνει κάτι τέτοιο. Θα τον είχα κοπανήσει ανάποδα. Πάντα έλεγε τα καλύτερα και με πρόσεχε ο Μάριο”.

Μάλιστα, έχει κρατήσει και το μονόπετρο που της είχε χαρίσει και δηλώνει ότι

“εννοείται πως το έχω και το φοράω ακόμα. Είναι ωραίο δαχτυλίδι”!!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο:

Μπέτυ ΚουράκουΜάριο Μπαλοτέλι
Keywords
Τυχαία Θέματα