Το βίντεο της εκτέλεσης και τη μηχανή εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

Τα πρώτα συμπεράσματα «δείχνουν» προς κάποιο πολιτικό ή οικονομικό στόχο που σχετίζεται με την Τρόικα, ενώ φαίνεται πως ο αρχικός σχεδιασμός άλλαξε έπειτα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Παράλληλα, εξετάζεται το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας, όπου ο εκτελεστής διέσχισε πεζός τη λεωφόρο Ηρακλείου, κατευθυνόμενος προς τους 4 νεαρούς ζητώντας «κάλυψη» από το συνεργό του.

Σοκ προκαλεί η «χαριστική βολή» στα κεφάλια των 2 θυμάτων από απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου, ενώ η μηχανή που βρέθηκε στη Μεταμόρφωση ανιχνεύεται

από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και εύρεση γενετικού υλικού.

Μέχρι το τέλος της ημέρας υπολογίζει η Αντιτρομοκρατική να έχει στη διάθεσή της τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Την ίδια στιγμή, γίνεται προσπάθεια να ανακαλυφθεί -από τα έως τώρα στοιχεία- ποια τρομοκρατική οργάνωση βρίσκεται πίσω από το χτύπημα, ενώ αναμένεται η ανάληψη ευθύνης.

Η χρήση πιστολιών παραπέμπει στη «Σέχτα Επαναστατών», που εκτιμάται πως συνεργάζεται με όσα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» διέφυγαν της σύλληψης, ενώ αποκλείεται ως δράστης ή ως «εγκέφαλος» ο Νίκος Μαζιώτης.

Πάντως, επιβεβαιώνεται το υπουργείο Δημοσίας Τάξης που είχε προειδοποιήσει από το καλοκαίρι για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια από νέο πυρήνα τρομοκρατών στον οποίο συμμετέχουν άτομα που βρίσκονται έξω από τον «κύκλο επιτήρησης» της Αντιτρομοκρατικής.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον τραυματία αποκαθίσταται σταδιακά η καρδιακή λειτουργία , ενώ το συντομότερο δυνατό θα τεθεί εκτός μηχανικής υποστήριξης προκειμένου να αποφευχθούν λοιμώξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα